PROCESS_NAME: System
IMAGE_NAME: memory_corruption
MODULE_NAME: nt
Mám spomlený PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Mám spomlený PC
Podle té předcozí hlášky a nyní výpisu chyb, bych řekl že se jedná o RAM paměti.
Zkus otevřít skříň PC a pokud tam máš více RAM modulů tak je jeden po druhém odebrat nebo je prohodit ve slotech.
Nebo jestli máš možnost si někde půjčit jiné udělej to a prohoď je s těmi co tam máš, jen je třeba ohlídat aby byli stejné hodnoty.
Průběžně piš jak to vypadá.
Zkus otevřít skříň PC a pokud tam máš více RAM modulů tak je jeden po druhém odebrat nebo je prohodit ve slotech.
Nebo jestli máš možnost si někde půjčit jiné udělej to a prohoď je s těmi co tam máš, jen je třeba ohlídat aby byli stejné hodnoty.
Průběžně piš jak to vypadá.
Ospravedlňujem sa že píšem tak neskoro ale mal som maturity a ku počítaču som sa moc nedostal. Ram-ky som prehodil a moc to nepomohlo, iné som si nemal odkial požičiať ale notebook mi mrzne stále viac a už aj pri otvorenom prehliadači, je to strašné
No tak otestujeme hardware.
Nejdříve použij HD Tune
ZDE je na něj čeština.
S ním otestuj HDD.
Dále stáhneš Gold Memory, rozbalíš a CD ROM ISO vypálíš třeba Nerem na CD.
Před tím v Bios Setup do kterého se dostaneš při restartu mačkáním klávesy :
* DEL
* F2
* F1
* F10
záleží na PC, ale vždy je to na monitoru napsáno,
otevři nabídku ADVANCED BIOS FEATURES a vyhledej Boot Devices 0 až 4 nebo Boot Sequence.
Na první místo nastav CD-ROM,
na druhé pevný disk HDD, u obou položek bývá napsán i výrobce.
Stisknutím Save většinou je to F10 a potvrzením Entrem uložíš nastavení,
pak ještě stisknutím Save and Exit se dostaneš z Biosu.
Restartuješ PC s vloženým CD a spustíš test.
ZDE je popis co a jak.
Nejdříve použij HD Tune
ZDE je na něj čeština.
S ním otestuj HDD.
Dále stáhneš Gold Memory, rozbalíš a CD ROM ISO vypálíš třeba Nerem na CD.
Před tím v Bios Setup do kterého se dostaneš při restartu mačkáním klávesy :
* DEL
* F2
* F1
* F10
záleží na PC, ale vždy je to na monitoru napsáno,
otevři nabídku ADVANCED BIOS FEATURES a vyhledej Boot Devices 0 až 4 nebo Boot Sequence.
Na první místo nastav CD-ROM,
na druhé pevný disk HDD, u obou položek bývá napsán i výrobce.
Stisknutím Save většinou je to F10 a potvrzením Entrem uložíš nastavení,
pak ještě stisknutím Save and Exit se dostaneš z Biosu.
Restartuješ PC s vloženým CD a spustíš test.
ZDE je popis co a jak.
ok HD Tune je vybavený výsledok 9,4% damaged, a gold memory nechce so mnou spolupracovať
konkrétne neviem nájsť ADVANCED BIOS FEATURES, do bios-u som sa dostal ale je tu len Main, Security, System Configuration, Diagnostics, a Exit žiadne Advanced ...

Přispějete na provoz fóra?