mám v PC 2 hardisky, jednotka C: a jednotka D: na C: je uz par let windows a taky je to vetsi pametove medium, win uz ma neco za sebou tak jsem tam chtel hodit novou instalaci. Tu sem hodil na D: ma mensi kapacitu s tim ze aplikace dokumenty ATD se budou ukladat na C: ale je tu problem v tom ze na C: je porad nainstolovany ten stary win a tim padem mi to nejde nejak sformátovat. Systémový oddíl nelze sformátovat, zkousel jsem klasicky windows format, prikazový radek, nouzovy rezim,i instalacnmi CD win jenze to tam rovnou i nakopiruje instalacni soubory a udela z toho opet systemovy oddil, proste snad vse. Pak jsem uvidel v prispevku http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=99739 ze pres nejake live CD linuxu by to mohlo jit, tak jsem stahl NibleX udelal z isa CD a to mi zas otvira internet a nabizi stahovani toho sameho co sem uz vypalil. Prosim o radu jak s tim CD (nejlepe jak pro blbce) nebo nejaký jiny zpusob. Protoze stahovani 200MB souboru si dokola dovolit nemuzu kvuli celkem hodne omezenemu stahovani.
dekuji