Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zfromátováni systémoveho oddílu

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zixi
Návštěvník
Návštěvník

Zfromátováni systémoveho oddílu

#1 Příspěvek od zixi »

Zdravím,
mám v PC 2 hardisky, jednotka C: a jednotka D: na C: je uz par let windows a taky je to vetsi pametove medium, win uz ma neco za sebou tak jsem tam chtel hodit novou instalaci. Tu sem hodil na D: ma mensi kapacitu s tim ze aplikace dokumenty ATD se budou ukladat na C: ale je tu problem v tom ze na C: je porad nainstolovany ten stary win a tim padem mi to nejde nejak sformátovat. Systémový oddíl nelze sformátovat, zkousel jsem klasicky windows format, prikazový radek, nouzovy rezim,i instalacnmi CD win jenze to tam rovnou i nakopiruje instalacni soubory a udela z toho opet systemovy oddil, proste snad vse. Pak jsem uvidel v prispevku http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=99739 ze pres nejake live CD linuxu by to mohlo jit, tak jsem stahl NibleX udelal z isa CD a to mi zas otvira internet a nabizi stahovani toho sameho co sem uz vypalil. Prosim o radu jak s tim CD (nejlepe jak pro blbce) nebo nejaký jiny zpusob. Protoze stahovani 200MB souboru si dokola dovolit nemuzu kvuli celkem hodne omezenemu stahovani.
dekuji :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Zfromátováni systémoveho oddílu

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,
riesenie je jednoduche. Nabootujte instalacku Windows, v partition manageri zhodte (zmazte) vsetky particie, vytvorte ich znova (obe) a nasledne dajte instalovat system na D.
Alternativne, ked teraz nabootujete do systemu, ktory je na D:, mali by ste vediet C: sformatovat bez problemov.
Obrázek

zixi
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od zixi »

dekuju moc tohle uz konecne proclo :) uz jsem si myslel ze u toho zesedivim :closed:

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Niet zac :)
Obrázek

Odpovědět