Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

pomalé načítání stránek

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
mirabl1
Návštěvník
Návštěvník

pomalé načítání stránek

#1 Příspěvek od mirabl1 »

Dobrý den,

jsem rovněž totální laik a mám podobný problém jako hermes (příspěvek z 1.3.2010), mějte se mnou, prosím moc moc moc trpělivosti.
U mě se rovněž vyskytl zpomalený proces načítání stránek jak u mozilly, tak u exploreru. Připojení je normální, mám wi-fi – ověřovala jsem funkčnost i u správce sítě. Načítání stránek je nejrychlejší po zapnutí PC, pak se hodně rychle zpomaluje, načítání trvá pak i více než 30 s.
Defragmentace disku (podle systému) není nutná; počítač jsem přeinstalovala rovněž před dvěma měsíci a není zpomalené jen načítání Internetových stránek, ale celkově – celý systém.
Antivir používám NOD32, ten virus nezjistil, ale taky hodně souborů na disku C se mu nepodařilo otevřít.
Až včera jsem použila jsem i Ccleaner. Poté, co jsem se od Vás dočetla, že není dobrý, tak jsem odinstalovala Ad-Adaware.
Systém: WIN XP Professional 2002, service pack 3, PC: AMD Duron 1300 MHz, 224 MB RAM

Taky jsem použila combofix a malware. Malware nic nenalezl a combofix toho napsal hodně, ale nerozumím tomu....
Poraďte mi prosím, co by se s tímto problémem dalo dělat? Myslím si, že po dvou měsících to není na opětovné formátování harddisku.

Předem všem děkuji za pomoc.

motji
VIP
VIP

Re: pomalé načítání stránek

#2 Příspěvek od motji »

Hezké odpoledne :)

Můžu Vás poprosit o log z combofixu? Najdete ho přímo na disku C - combofix.txt.
(jinak combofix se nedoporučuje používat bez dozoru rádce, jednak může při ensprávné manipulaci poškodit systém, a také maže některé záznamy v registrech, a tím maskuje stopy po havěti)

Poprosím o log ze Rsitu, viz můj podpis :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

mirabl1
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od mirabl1 »

Mos Vám děkuji za odpověď. Jsem - jak jsem již psala - úplný laik na nějaké programy a podobné věci a tak jsem jako začátečník na tomto fóru vložila (z nedočkavosti) dotaz dvakrát. Logy jsem již poslala Vašemu kolegovi.

Přesto moc děkuji. :)

motji
VIP
VIP

#4 Příspěvek od motji »

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět