Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avast 5.0 vs. Spyware Terminator

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vorvan
Návštěvník
Návštěvník

Avast 5.0 vs. Spyware Terminator

#1 Příspěvek od vorvan »

Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu. Nově jsem nainstaloval Avast 5.0 Free, který již dle popisu obsahuje také Antispy. Můj dotaz tedy zní....mám ponechat běžet rezidentní štíty obou programů současně n. mám třeba štít terminátora vypnout a používat tento program pouze na doplňkové scenovaní? Nemůže se stát, že by současně zapnuté štíty byly v konfliktu?

Díky

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Avast 5.0 vs. Spyware Terminator

#2 Příspěvek od james008 »

Radsi bych rezident vypnul.. ne zeby to zpusobovalo konflikt..ale jde o to ze novy avast ma stale jeste problemy sam se sebou... casem se uvidi ..az avast prekona porodni bolesti zda je k nemu mozne st poustet s rezidentem a zda to je vubec potreba... zatim lidem doporucuju pouzivat starsi avast ci aviru jako docasnou nahradu.. popr pokud chcou pomoci firme alvil a lepsimu avastu...tak ho mit ale samostatne....a hlasit kazdou chybu jejich supportu aby s tim mohli neco delat a av se stalo drive pouzitelnym a odladenym ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

vorvan
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od vorvan »

Díky za odpověď a radu. Musím o tom popřemýšlet :) Avira asi v české verzi není, že?...aspoň jsem jí teda nikde nenašel.

stancoj
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od stancoj »

nie, avira v cestine neni ale tych par fraz a slovicok by nemalo robit problem si prelozit.

roxtedy
3. Stupeň Varování

#5 Příspěvek od roxtedy »

Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVIŘE se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
Naposledy upravil(a) roxtedy dne 06 bře 2010 20:11, celkem upraveno 1 x.

branda
Přítel fóra
Přítel fóra

#6 Příspěvek od branda »

roxtedy píše:Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVI5E se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
Já si nemyslím, že by Avira vykazovala větší množství fal. poplachů, spíš naopak. Osobně jsem měl za celou dobu používání snad jen dva.

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od james008 »

roxtedy píše:Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVIŘE se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
Tak ono ta falesna detekce je o kousek horsi nez treba u spicky Norton, a Kaspersky....
ale ne o moc....a takovy placeny Sophos ci Norman na tom byvaj io hodne hure.
U aviry za tech par poplachu ktere bezny smrtelnik ani nemusi zazit dostane detekci
ktera v poslednich mesicich drti i ostatni placene produkty.. mozna vyjma Nortona a Kasperskeho
pri pohledu z dlouhodobejsiho hlediska. A rekneme si tedy... neni tenhle vykon az heroicky
a nadstandartni kdyz to vse dostanete do rukou uplne zadarmo? :-)
PS: Leda zeby jste nevyuzival Webmail..to by vas mohl oopravdu neco stvat....a to je
absence kontroly posty v klientech typu Outlook, Thunderbird atd.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

ΛGΣNГ
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#8 Příspěvek od ΛGΣNГ »

roxtedy píše:Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVIŘE se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
Mě teda Avast! dával více falešných poplachů než Avira. Za celou tu dobu co používám Aviru (asi 1,5 roku ) jsem měl pouze 3 falešné detekce kdežto u Avastu jsem měl za tu dobu co jsem ho používal ( tj asi 2 roky ) přes 10! V časopisu TEST http://www.dtest.cz/ se z neplacených AV umístila AVIRA nejlépe, avast! 4.8 byl na posledním místě a avast! 5.0 už nestihli otestovat. Před avastem byl i av od Microsoftu :!:

laborcatko
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od laborcatko »

no ja mám 4.8 avast home edition a terminátora :)
čo by ste odporúčali nechať zapnuté u avastu:
internet mail, instant messaging,- (týchto dvoch asi môžem vypnúť? ak nemám žiaden interný mail, chodím si na centrum) sieťový štít, P2P, štandardný, webový štít
a terminátora: rezidentný mám aktívny, no webový nie..., je lepší? s terminátorom ešte nemám také skúsenosti, avast užívam dlhšie a falošné poplachy neboli zatiaľ žiadne, sem tam vyhodí nejaký ten adware, trojan...ale nič hrozné.....

ΛGΣNГ
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#10 Příspěvek od ΛGΣNГ »

Pokud ti az dosud fungoval Avast! a Spyware Terminátor se zapnutými rezidenty v pohode tak si je nech zaplé, pokud by se ti ovšem nezačali nějak "žrát". Kombinaci Avira a Spyware Terminátor používá můj kámoš a jede v pohode ale u Avastu nevim :( .

laborcatko
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od laborcatko »

no doteraz som nemala oboje naraz zapnuté, preto sa pýtam.......... či nechať zapnutého i terminátora..

stancoj
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#12 Příspěvek od stancoj »

terminatora pouzivaj ako obcasny scan

Odpovědět