Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Avast 5.0 vs. Spyware Terminator
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Avast 5.0 vs. Spyware Terminator
Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu. Nově jsem nainstaloval Avast 5.0 Free, který již dle popisu obsahuje také Antispy. Můj dotaz tedy zní....mám ponechat běžet rezidentní štíty obou programů současně n. mám třeba štít terminátora vypnout a používat tento program pouze na doplňkové scenovaní? Nemůže se stát, že by současně zapnuté štíty byly v konfliktu?
Díky
chtěl bych požádat o radu. Nově jsem nainstaloval Avast 5.0 Free, který již dle popisu obsahuje také Antispy. Můj dotaz tedy zní....mám ponechat běžet rezidentní štíty obou programů současně n. mám třeba štít terminátora vypnout a používat tento program pouze na doplňkové scenovaní? Nemůže se stát, že by současně zapnuté štíty byly v konfliktu?
Díky
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Avast 5.0 vs. Spyware Terminator
Radsi bych rezident vypnul.. ne zeby to zpusobovalo konflikt..ale jde o to ze novy avast ma stale jeste problemy sam se sebou... casem se uvidi ..az avast prekona porodni bolesti zda je k nemu mozne st poustet s rezidentem a zda to je vubec potreba... zatim lidem doporucuju pouzivat starsi avast ci aviru jako docasnou nahradu.. popr pokud chcou pomoci firme alvil a lepsimu avastu...tak ho mit ale samostatne....a hlasit kazdou chybu jejich supportu aby s tim mohli neco delat a av se stalo drive pouzitelnym a odladenym 

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
Díky za odpověď a radu. Musím o tom popřemýšlet
Avira asi v české verzi není, že?...aspoň jsem jí teda nikde nenašel.

nie, avira v cestine neni ale tych par fraz a slovicok by nemalo robit problem si prelozit.
Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVIŘE se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
Naposledy upravil(a) roxtedy dne 06 bře 2010 20:11, celkem upraveno 1 x.
Já si nemyslím, že by Avira vykazovala větší množství fal. poplachů, spíš naopak. Osobně jsem měl za celou dobu používání snad jen dva.roxtedy píše:Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVI5E se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono ta falesna detekce je o kousek horsi nez treba u spicky Norton, a Kaspersky....roxtedy píše:Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVIŘE se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.
ale ne o moc....a takovy placeny Sophos ci Norman na tom byvaj io hodne hure.
U aviry za tech par poplachu ktere bezny smrtelnik ani nemusi zazit dostane detekci
ktera v poslednich mesicich drti i ostatni placene produkty.. mozna vyjma Nortona a Kasperskeho
pri pohledu z dlouhodobejsiho hlediska. A rekneme si tedy... neni tenhle vykon az heroicky
a nadstandartni kdyz to vse dostanete do rukou uplne zadarmo?

PS: Leda zeby jste nevyuzival Webmail..to by vas mohl oopravdu neco stvat....a to je
absence kontroly posty v klientech typu Outlook, Thunderbird atd.

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
-
- Vzorný návštěvník
Mě teda Avast! dával více falešných poplachů než Avira. Za celou tu dobu co používám Aviru (asi 1,5 roku ) jsem měl pouze 3 falešné detekce kdežto u Avastu jsem měl za tu dobu co jsem ho používal ( tj asi 2 roky ) přes 10! V časopisu TEST http://www.dtest.cz/ se z neplacených AV umístila AVIRA nejlépe, avast! 4.8 byl na posledním místě a avast! 5.0 už nestihli otestovat. Před avastem byl i av od Microsofturoxtedy píše:Instaloval jsem AVAST 5 na tři PC, na jednom je W XP, na druhým W7 a na třetím W V64bit. . Ani na jednom PC žádný problém. Na AVIŘE se mně nelíbí, že má mooc falešnejch poplachů.

-
- Návštěvník
no ja mám 4.8 avast home edition a terminátora
čo by ste odporúčali nechať zapnuté u avastu:
internet mail, instant messaging,- (týchto dvoch asi môžem vypnúť? ak nemám žiaden interný mail, chodím si na centrum) sieťový štít, P2P, štandardný, webový štít
a terminátora: rezidentný mám aktívny, no webový nie..., je lepší? s terminátorom ešte nemám také skúsenosti, avast užívam dlhšie a falošné poplachy neboli zatiaľ žiadne, sem tam vyhodí nejaký ten adware, trojan...ale nič hrozné.....

čo by ste odporúčali nechať zapnuté u avastu:
internet mail, instant messaging,- (týchto dvoch asi môžem vypnúť? ak nemám žiaden interný mail, chodím si na centrum) sieťový štít, P2P, štandardný, webový štít
a terminátora: rezidentný mám aktívny, no webový nie..., je lepší? s terminátorom ešte nemám také skúsenosti, avast užívam dlhšie a falošné poplachy neboli zatiaľ žiadne, sem tam vyhodí nejaký ten adware, trojan...ale nič hrozné.....
-
- Vzorný návštěvník
Pokud ti az dosud fungoval Avast! a Spyware Terminátor se zapnutými rezidenty v pohode tak si je nech zaplé, pokud by se ti ovšem nezačali nějak "žrát". Kombinaci Avira a Spyware Terminátor používá můj kámoš a jede v pohode ale u Avastu nevim
.

-
- Návštěvník
no doteraz som nemala oboje naraz zapnuté, preto sa pýtam.......... či nechať zapnutého i terminátora..
terminatora pouzivaj ako obcasny scan