Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém :D
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
verunka1242
- Návštěvník

Re: Problém :D
:O ale fakt ta aqua je fajn
a záleží mi i na baterce
nedala by se sehnat o několik stovek levněji? :/
-
verunka1242
- Návštěvník

Telon.cz má Sony Xperia M4 Aqua White za 6 449 Kč doprava zdarma :170 recenzí
Mobil se zárukou.cz to má za 6 510,00(+doprava) Kč : 2971 recenzí
Docela se bojím že když to koupím z Telonu tak mi přijde nějak ... ehm
nevím jak to říct
nebo čím to je že má tak málo recenzí 
Mobil se zárukou.cz to má za 6 510,00(+doprava) Kč : 2971 recenzí
Docela se bojím že když to koupím z Telonu tak mi přijde nějak ... ehm
-
verunka1242
- Návštěvník

Já si teda koupím aqua sony
a co dal si to někdy vody?
já bychs e teda bála dát do vody i když je vodotěsný
a řekneš mi ještě jednou jaké má lepší parametry než huawei P8 lite
Má jej neteř, plavala s ním v bazénu když jsme jí tam hodili, protože zlobilaverunka1242 píše:Já si teda koupím aqua sonya co dal si to někdy vody?
já bychs e teda bála dát do vody i když je vodotěsný
a řekneš mi ještě jednou jaké má lepší parametry než huawei P8 lite
Lepší baterka, trochu větší výkon a odolnější display, lépe odladěný Android.
-
verunka1242
- Návštěvník

A co když budu ve vanišce a bude horký vzduch pára 
verunka1242 píše:A co když budu ve vanišce a bude horký vzduch pára
SONY píše:Voděodolná konstrukce s certifikací IP68, která zajistí pobyt až ve hloubce 1,5 metru po dobu 30 minut bez újmy.
-
verunka1242
- Návštěvník

nechápu :DDD jen potřebuji vědět jestli se může zničit když jsem v koupelně a díky horké vodě je tam pára
tak jestli ho můžu mít ve vodě v horké napiš ano nebo né :DD a jak dlouho v té vodě může být 1,5m ve vaně nebudu mít xD ale k vodě si ho taky vemu ale tam ho raději nechci namáčet max do bazénu 
Co je na tom k nepochopení :verunka1242 píše:nechápu :DDD jen potřebuji vědět jestli se může zničit když jsem v koupelně a díky horké vodě je tam páratak jestli ho můžu mít ve vodě v horké napiš ano nebo né :DD a jak dlouho v té vodě může být 1,5m ve vaně nebudu mít xD ale k vodě si ho taky vemu ale tam ho raději nechci namáčet max do bazénu
Ach jo tak tedy česky, pokud vydrží tlak vody v hloubce 1,5 metru je mu nějaká pára ukradená.SONY píše:Voděodolná konstrukce s certifikací IP68, která zajistí pobyt až ve hloubce 1,5 metru po dobu 30 minut bez újmy.
-
verunka1242
- Návštěvník

A jak funguje to LTE? to si budu muset nějak předplatit? na měsíc atd aby to bylo rychlé? 
-
verunka1242
- Návštěvník

Chtěla bych ho koupit přes mobilsmart.cz ale bojím se docela
kukni prosím na recenzí koukala jsem a to je na 50% a 50% zkus se juknout a co by si raději udělal? prosííííííííííííím tohle fakt potřebuji vědět :/ já vím chci po tobě hodně :// a jde vyměnit baterka? kdybych ji chtěla silnější 
-
verunka1242
- Návštěvník

A nebo je nějaký dobrý ještě za 7k max 7,1k :DD
Ne pokud to Tvůj operátor poskytuje je to v ceně mobilního internetu.verunka1242 píše:A jak funguje to LTE? to si budu muset nějak předplatit? na měsíc atd aby to bylo rychlé?
Kde koupit Ti fakt radit nebudu a co se týče baterie tak ta je vestavěná a výměna je možná pouze v servisu.verunka1242 píše:Chtěla bych ho koupit přes mobilsmart.cz ale bojím se docelakukni prosím na recenzí koukala jsem a to je na 50% a 50% zkus se juknout a co by si raději udělal? prosííííííííííííím tohle fakt potřebuji vědět :/ já vím chci po tobě hodně :// a jde vyměnit baterka? kdybych ji chtěla silnější
Mobil jsem Ti poradil podle vlastních zkušeností a co si nakonec koupíš je na Tobě.verunka1242 píše:A nebo je nějaký dobrý ještě za 7k max 7,1k
-
verunka1242
- Návštěvník

Já se bojím právě že ta vodotěsnost není taková jaká je jsem četla komenty a někteří tam píšou že se jim "utopil"
nefungoval nebo nefungoval dotek ale když se mi to stane v té základní záruce (24měsíců) že se mi "utopí" tak to můžu dát do servisu a nebudu to platit né? pak si asi budu muset zaplatit další záruku a to ani nevím kolik bude stát jestli ji musím udělat hned po koupení a nebo klidně i jak dojde ta základní záruka

Přispějete na provoz fóra?