Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém :D

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

Re: Problém :D

#226 Příspěvek od verunka1242 »

:O ale fakt ta aqua je fajn :D a záleží mi i na baterce :D nedala by se sehnat o několik stovek levněji? :/

Roli
VIP
VIP

#227 Příspěvek od Roli »

verunka1242 píše::O ale fakt ta aqua je fajn :D a záleží mi i na baterce :D nedala by se sehnat o několik stovek levněji? :/
No a co to takhle hodit do GOOGLE :wink:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#228 Příspěvek od verunka1242 »

Telon.cz má Sony Xperia M4 Aqua White za 6 449 Kč doprava zdarma :170 recenzí
Mobil se zárukou.cz to má za 6 510,00(+doprava) Kč : 2971 recenzí
Docela se bojím že když to koupím z Telonu tak mi přijde nějak ... ehm :D nevím jak to říct :D nebo čím to je že má tak málo recenzí :D

Roli
VIP
VIP

#229 Příspěvek od Roli »

Tak si přečti recenze a kup v lépe hodnoceném eshopu, co na to říct nebo ber ten Huawei P8.

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#230 Příspěvek od verunka1242 »

Já si teda koupím aqua sony :D a co dal si to někdy vody? :D já bychs e teda bála dát do vody i když je vodotěsný :D a řekneš mi ještě jednou jaké má lepší parametry než huawei P8 lite

Roli
VIP
VIP

#231 Příspěvek od Roli »

verunka1242 píše:Já si teda koupím aqua sony :D a co dal si to někdy vody? :D já bychs e teda bála dát do vody i když je vodotěsný :D a řekneš mi ještě jednou jaké má lepší parametry než huawei P8 lite
Má jej neteř, plavala s ním v bazénu když jsme jí tam hodili, protože zlobila :lol:

Lepší baterka, trochu větší výkon a odolnější display, lépe odladěný Android.

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#232 Příspěvek od verunka1242 »

A co když budu ve vanišce a bude horký vzduch pára :D

Roli
VIP
VIP

#233 Příspěvek od Roli »

verunka1242 píše:A co když budu ve vanišce a bude horký vzduch pára :D
SONY píše:Voděodolná konstrukce s certifikací IP68, která zajistí pobyt až ve hloubce 1,5 metru po dobu 30 minut bez újmy.

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#234 Příspěvek od verunka1242 »

nechápu :DDD jen potřebuji vědět jestli se může zničit když jsem v koupelně a díky horké vodě je tam pára :D tak jestli ho můžu mít ve vodě v horké napiš ano nebo né :DD a jak dlouho v té vodě může být 1,5m ve vaně nebudu mít xD ale k vodě si ho taky vemu ale tam ho raději nechci namáčet max do bazénu :D

Roli
VIP
VIP

#235 Příspěvek od Roli »

verunka1242 píše:nechápu :DDD jen potřebuji vědět jestli se může zničit když jsem v koupelně a díky horké vodě je tam pára :D tak jestli ho můžu mít ve vodě v horké napiš ano nebo né :DD a jak dlouho v té vodě může být 1,5m ve vaně nebudu mít xD ale k vodě si ho taky vemu ale tam ho raději nechci namáčet max do bazénu :D
Co je na tom k nepochopení :
SONY píše:Voděodolná konstrukce s certifikací IP68, která zajistí pobyt až ve hloubce 1,5 metru po dobu 30 minut bez újmy.
Ach jo tak tedy česky, pokud vydrží tlak vody v hloubce 1,5 metru je mu nějaká pára ukradená.

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#236 Příspěvek od verunka1242 »

A jak funguje to LTE? to si budu muset nějak předplatit? na měsíc atd aby to bylo rychlé? :D

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#237 Příspěvek od verunka1242 »

Chtěla bych ho koupit přes mobilsmart.cz ale bojím se docela :D kukni prosím na recenzí koukala jsem a to je na 50% a 50% zkus se juknout a co by si raději udělal? prosííííííííííííím tohle fakt potřebuji vědět :/ já vím chci po tobě hodně :// a jde vyměnit baterka? kdybych ji chtěla silnější :D

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#238 Příspěvek od verunka1242 »

A nebo je nějaký dobrý ještě za 7k max 7,1k :DD

Roli
VIP
VIP

#239 Příspěvek od Roli »

verunka1242 píše:A jak funguje to LTE? to si budu muset nějak předplatit? na měsíc atd aby to bylo rychlé? :D
Ne pokud to Tvůj operátor poskytuje je to v ceně mobilního internetu.
verunka1242 píše:Chtěla bych ho koupit přes mobilsmart.cz ale bojím se docela :D kukni prosím na recenzí koukala jsem a to je na 50% a 50% zkus se juknout a co by si raději udělal? prosííííííííííííím tohle fakt potřebuji vědět :/ já vím chci po tobě hodně :// a jde vyměnit baterka? kdybych ji chtěla silnější :D
Kde koupit Ti fakt radit nebudu a co se týče baterie tak ta je vestavěná a výměna je možná pouze v servisu.
verunka1242 píše:A nebo je nějaký dobrý ještě za 7k max 7,1k :D
Mobil jsem Ti poradil podle vlastních zkušeností a co si nakonec koupíš je na Tobě.

verunka1242
Návštěvník
Návštěvník

#240 Příspěvek od verunka1242 »

Já se bojím právě že ta vodotěsnost není taková jaká je jsem četla komenty a někteří tam píšou že se jim "utopil" :D nefungoval nebo nefungoval dotek ale když se mi to stane v té základní záruce (24měsíců) že se mi "utopí" tak to můžu dát do servisu a nebudu to platit né? pak si asi budu muset zaplatit další záruku a to ani nevím kolik bude stát jestli ji musím udělat hned po koupení a nebo klidně i jak dojde ta základní záruka

Odpovědět