Stále vyskakují nové stránky ve firefoxu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: Stále vyskakují nové stránky ve firefoxu

#31 Příspěvek od vyosek »

Jaaasny :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Mandis
Návštěvník
Návštěvník

#32 Příspěvek od Mandis »

Už vím proč to je, nějak se to chytlo na stránku hxxp://www.sktorrent.eu. Vím není to ideální stránka pro čistotu,
ale předtím mi to vůbec nedělalo. Jestli jen nepoužívat to vyřeší, nebo byste našel jak to tam je zakódované,
aby mi to z počítače zmizelo celé a nevyskakovali mi xxx stránky, děkuji moc za poslední radu:-)
Naposledy upravil(a) vyosek dne 22 Pro 2014 10:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Z bezp.duvodu zneaktivnen link

vyosek
VIP
VIP

#33 Příspěvek od vyosek »

Ted jsem to nejak nepochopil s tou strankou :?:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Mandis
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od Mandis »

Pouze když se dostanu na stránku www.sktorrent.eu, tak se mi tam pak objevují občas reklamy,
mělo by to mít souvislost s ní, ale dříve mi reklamy nevyskakovali ani když jsem se díval co je
nového k případnému stažení tam. Jinak užijte si klidu a až se k tomu dostanete, budu rád za odpověď:-)

vyosek
VIP
VIP

#35 Příspěvek od vyosek »

Pouzivate nejaky doplnek na blokovani reklam (napr. AdBlock)?? ono pokud je to jen na jedne strance, pak bude zcela jiste vina na jeji strane a vy s tim nic nedelate - autori tak ziskavaji penize za ty reklamy. Takze bud to strpet nebo hledat torrenty jinde :)

Mandis
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od Mandis »

Dřív jsem ho měl než jsem asi 4x odinstaloval firefox...:-) Takže doinstalovat doplněk
a nechat to být jak je. Děkuji tedy za pomoc a krásné zimní dny:-)

vyosek
VIP
VIP

#37 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :worship: Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:

Zamčeno