Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Stále vyskakují nové stránky ve firefoxu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Stále vyskakují nové stránky ve firefoxu
Už vím proč to je, nějak se to chytlo na stránku hxxp://www.sktorrent.eu. Vím není to ideální stránka pro čistotu,
ale předtím mi to vůbec nedělalo. Jestli jen nepoužívat to vyřeší, nebo byste našel jak to tam je zakódované,
aby mi to z počítače zmizelo celé a nevyskakovali mi xxx stránky, děkuji moc za poslední radu:-)
ale předtím mi to vůbec nedělalo. Jestli jen nepoužívat to vyřeší, nebo byste našel jak to tam je zakódované,
aby mi to z počítače zmizelo celé a nevyskakovali mi xxx stránky, děkuji moc za poslední radu:-)
Naposledy upravil(a) vyosek dne 22 pro 2014 10:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Z bezp.duvodu zneaktivnen link
Důvod: Z bezp.duvodu zneaktivnen link
Ted jsem to nejak nepochopil s tou strankou 

Pouze když se dostanu na stránku www.sktorrent.eu, tak se mi tam pak objevují občas reklamy,
mělo by to mít souvislost s ní, ale dříve mi reklamy nevyskakovali ani když jsem se díval co je
nového k případnému stažení tam. Jinak užijte si klidu a až se k tomu dostanete, budu rád za odpověď:-)
mělo by to mít souvislost s ní, ale dříve mi reklamy nevyskakovali ani když jsem se díval co je
nového k případnému stažení tam. Jinak užijte si klidu a až se k tomu dostanete, budu rád za odpověď:-)
Pouzivate nejaky doplnek na blokovani reklam (napr. AdBlock)?? ono pokud je to jen na jedne strance, pak bude zcela jiste vina na jeji strane a vy s tim nic nedelate - autori tak ziskavaji penize za ty reklamy. Takze bud to strpet nebo hledat torrenty jinde 

Dřív jsem ho měl než jsem asi 4x odinstaloval firefox...
Takže doinstalovat doplněk
a nechat to být jak je. Děkuji tedy za pomoc a krásné zimní dny:-)

a nechat to být jak je. Děkuji tedy za pomoc a krásné zimní dny:-)