Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc, 2x explorer.exe, noťas se seká a divně chová
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o pomoc, 2x explorer.exe, noťas se seká a divně c
Ano, uz rozumime...
Nejakou klavesovou zkratku, netusim...zkuste tu na zesileni jasu, jestli se chytne...
Nejakou klavesovou zkratku, netusim...zkuste tu na zesileni jasu, jestli se chytne...
-
- Návštěvník
Dobře, jdu to zkusit a dám vědět, zda byla nějaká reakce. Jinak běhám od kamaráda domů a zase zpět mezi paneláky, tak je to celkem sranda. 
Teď jsem si v souvislosti co píšete uvědomila, že ten display notebooku, co mám rozbitý, tak samozřejmě svítí. A i když není poznat, co notebook dělá, dá se například dobře poznat, když stisknu klávesu se symbolem Windows, že se v místech, kde jindy nabídka Start je, objevují světlejší stíny ve velikosti přesně právě nabídky Start. Třeba Vám to nějak pomůže. Jdu vyzkoušet ten jas.

Teď jsem si v souvislosti co píšete uvědomila, že ten display notebooku, co mám rozbitý, tak samozřejmě svítí. A i když není poznat, co notebook dělá, dá se například dobře poznat, když stisknu klávesu se symbolem Windows, že se v místech, kde jindy nabídka Start je, objevují světlejší stíny ve velikosti přesně právě nabídky Start. Třeba Vám to nějak pomůže. Jdu vyzkoušet ten jas.
-
- Návštěvník
Tak na ten jas to nereaguje. Zkusila jsem ale Win+P a pak šipku vpravo, protože si pamatuji, že tak jsem si spouštěla výběr extermího monitoru a vypnul se mi display na notebooku. Tentokrát to ale noťas během cca 2 vteřin vyplo. Zkusila jsem pro jistotu vícekrát a vždy to samé.
Nejak me nenapada reseni jak bez monitoru se z nouzaku dostat
Zrejme to bude chtit zasah servisu....

-
- Návštěvník
Oříšek, viďte? No já strávila celý den hledáním a napadlo mě zkusit se dostat dovnitř tímto způsobem: restart, F8 a chvíli počkat. Pak dát PageDown a ve většině případů bylo na Googlu v různých obrázcích 5x šipka nahoru, což je Poslední známá funkční konfigurace. A ono to vyšlo. Jsem opět na svém noťasu, ale hodilo mě to zatím jen do nouzového režimu. I tak ale úspěch.
Co jsem se dočetla na jiných místech na netu, tak by prý mělo být dobré dát externí monitor jako primární, aby se prý zapínal vždy, i v těchto případech. Myslíte, že je to dobrá rada? Raději počkám na Vaše vyjádření, než něco zvojtit.
Co jsem se dočetla na jiných místech na netu, tak by prý mělo být dobré dát externí monitor jako primární, aby se prý zapínal vždy, i v těchto případech. Myslíte, že je to dobrá rada? Raději počkám na Vaše vyjádření, než něco zvojtit.
Vyyyyyyborne
Ano, externimonitor jako primsrni a pak by vam mel nabihat...

Ano, externimonitor jako primsrni a pak by vam mel nabihat...
-
- Návštěvník

Tak to mám dvojnásobnou radost, ono dostat pochvalu od "IT" odborníka v místě, kde se to jimi jen hemží... Hmmmm

Dobře, takže to jdu nastavit a zkusím udělat ten script, snad to nebude trvat dlouho. Dám vědět, jak se noťas chová.
Tak zkuste a uvidime