Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BlueScreenofDeath [Časté BSoD]
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
BlueScreenofDeath [Časté BSoD]
Dobrý den ,jmenuji se PatrikDerka a již delší dobu mám problémy s Modrou Smrtí (BlueScreenofDeath)
Když na PC pracuji tak se mi zničeho nic vypne PC a objeví se modrá obrazovka.
Chtěl bych pomoct ,protože mi tato chyba ničí mojí práci a musím ji dělat snad 11x.
Děkuji
Když na PC pracuji tak se mi zničeho nic vypne PC a objeví se modrá obrazovka.
Chtěl bych pomoct ,protože mi tato chyba ničí mojí práci a musím ji dělat snad 11x.
Děkuji
Re: BlueScreenofDeath [Časté BSoD]
Běž prosím do složky Windows\Minidump, soubory které tam nalezneš zkopíruj třeba do složky Dokumenty, tam je zaRARuj (nebo zaZIPuj) a upni na www.leteckaposta.cz.
Odkaz sloužící ke stažení souboru sem pak zkopíruj.
Odkaz sloužící ke stažení souboru sem pak zkopíruj.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Nejde zaRARovat ani zaZIPovat.
Viz .
Viz .
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (17.83 KiB) Zobrazeno 2970 x
Zkus to zkopírovat do složky Dokumenty, ne na plochu.
Pokud spustíš WinRAR s právy správce, povede se ti to zkomprimovat a přímo ve složce Windows\Minidump.
Pokud spustíš WinRAR s právy správce, povede se ti to zkomprimovat a přímo ve složce Windows\Minidump.
-
- Návštěvník
To je velmi starý počítač Patriku.
Ty chyby jsou náhodné, o softwarový problém nepůjde.
Buď je vadný jeden z těch dvou 512MB paměťových modulů nebo to bude vada základní desky.
1) V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klik pravým myšítkem na protokol Systém, vybrat Uložit všechny události jako, uložit jako .evtx soubor a upnout na http://www.leteckaposta.cz
2) Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test
a zhruba po 10 minutách udělej screenshot Hardware Monitoru. Ten pak vlož do příspěvku.
3) To nejdůležitější, co budeš muset udělat, je test operační paměti. Ten se dělá buď pomocí bootovatelného CD s Memtest86 nebo GoldMemory.
Ty chyby jsou náhodné, o softwarový problém nepůjde.
Buď je vadný jeden z těch dvou 512MB paměťových modulů nebo to bude vada základní desky.
1) V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klik pravým myšítkem na protokol Systém, vybrat Uložit všechny události jako, uložit jako .evtx soubor a upnout na http://www.leteckaposta.cz
2) Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test
a zhruba po 10 minutách udělej screenshot Hardware Monitoru. Ten pak vlož do příspěvku.
3) To nejdůležitější, co budeš muset udělat, je test operační paměti. Ten se dělá buď pomocí bootovatelného CD s Memtest86 nebo GoldMemory.
-
- Návštěvník
Události : http://leteckaposta.cz/850158428
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (21.8 KiB) Zobrazeno 2960 x
Nic nového. Teploty v pořádku, v protokolu jen to, co už víme.
Osobně bych si typnul jeden z paměťových modulů.
Spusť ten test.
Osobně bych si typnul jeden z paměťových modulů.
Spusť ten test.