Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Cryptoloker +

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
kameraman
Návštěvník
Návštěvník

Cryptoloker +

#1 Příspěvek od kameraman »

zdravím mám problém Cryptoloker + :o( jaké mám šance se toho zbavit??? mám fotky a už nějaké ty léta zakodované tak jestli náhodu už na to něco není.
díky
Naposledy upravil(a) kameraman dne 14 pro 2017 18:07, celkem upraveno 1 x.

vyosek
VIP
VIP

Re: Cryptoloker +

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Desifrovaci algortimus na Cryptolocker+ neni, ale je moznost soubory zkusit obnovit pres stinove kopie a dalsi moznosti - toto vsak nelze delat pres forum a je treba aby se na PC napojil odbornik a ten po diagnostice a stavu PC zhodnotil jestli soubory pujdou obnovit a pripadne toto provedl

:arrow: K reseni Vam mohu nabidnout nasi sluzbu vzdalene pomoci http://www.neslape.cz
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

kameraman
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kameraman »

Děkuji mám přenosný HDD lze ho bezpečně připojit na jiný PC když jsou tam ty Infikované soubory ?

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Toto by problem byt nemel, vir se vetsinou usadi v pocitaci a infikuje vse co se k nemu pripoji
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

kameraman
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od kameraman »

to jsem bohužel zjistil přesouval jsem data a ... :cry: no jedná se mi o to že PC klidně přeinst. nebo smažu vše neřeším to ale bohužel s přenosného HDD bych rád zachránil aspoň fotky ale moc děkuji za info v tomto směru jsem uplně mimo :shock:

Nu dobrá stalo se co mám dělat jsem hňup vždy stahuji z osvědčených servru a nevím co mě napadlo ulož to chjo
každopádně musím přeinstalovat celý PC nebo je nějaký osvědčený způsob jak to mít v cajku ?
díky moc

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Odstranit vir neni problem, to je prace na pul hodky, ale rozsifrovat, resp. obnvit ty zasifrovane data (fotky, dokumenty...) uz nejaky cas zabere...

:arrow: Ale kolega na neslape.cz ma s timto jiz dobre zkusenosti a pokud je to mozne, vynalozi vsechno usili aby data zachranil, pokud je to jen trochu mozne...

kameraman
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od kameraman »

jasně zkusím to a co ten PC musím formátovat disk nebo je to zbytečné ? fakt nevím hlavně mi vadí že dnes nedávají s počítačem už žádné CD nejsem tak zběhlý dělat si zálohu systému a hlavně nemám win7 takže opět někde stáhnout to je boj :D budu rád za každou radu :worship:

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Pokud to naformatujete, tak je obnova defakto nemozna, jelikoz obnova se provadi i pres tzv. stinove kopiie, ktere jsou ulozeny ve windows.

:arrow: Doporucuji kontaktovat kolegu stell-a http://forum.viry.cz/memberlist.php?mod ... le&u=21894 ci primo nasi sluzbu vzdalene pomoci a kolega Vam rekne jestli by byla obnova mozna a pripadne by ji i provedl

Odpovědět