díky
Cryptoloker +
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Cryptoloker +
zdravím mám problém Cryptoloker +
( jaké mám šance se toho zbavit??? mám fotky a už nějaké ty léta zakodované tak jestli náhodu už na to něco není.
díky
díky
Naposledy upravil(a) kameraman dne 14 Pro 2017 18:07, celkem upraveno 1 x.
Re: Cryptoloker +
Zdravim
Desifrovaci algortimus na Cryptolocker+ neni, ale je moznost soubory zkusit obnovit pres stinove kopie a dalsi moznosti - toto vsak nelze delat pres forum a je treba aby se na PC napojil odbornik a ten po diagnostice a stavu PC zhodnotil jestli soubory pujdou obnovit a pripadne toto provedl
K reseni Vam mohu nabidnout nasi sluzbu vzdalene pomoci http://www.neslape.cz
Děkuji mám přenosný HDD lze ho bezpečně připojit na jiný PC když jsou tam ty Infikované soubory ?
Toto by problem byt nemel, vir se vetsinou usadi v pocitaci a infikuje vse co se k nemu pripoji
to jsem bohužel zjistil přesouval jsem data a ...
no jedná se mi o to že PC klidně přeinst. nebo smažu vše neřeším to ale bohužel s přenosného HDD bych rád zachránil aspoň fotky ale moc děkuji za info v tomto směru jsem uplně mimo
Nu dobrá stalo se co mám dělat jsem hňup vždy stahuji z osvědčených servru a nevím co mě napadlo ulož to chjo
každopádně musím přeinstalovat celý PC nebo je nějaký osvědčený způsob jak to mít v cajku ?
díky moc
Nu dobrá stalo se co mám dělat jsem hňup vždy stahuji z osvědčených servru a nevím co mě napadlo ulož to chjo
každopádně musím přeinstalovat celý PC nebo je nějaký osvědčený způsob jak to mít v cajku ?
díky moc
jasně zkusím to a co ten PC musím formátovat disk nebo je to zbytečné ? fakt nevím hlavně mi vadí že dnes nedávají s počítačem už žádné CD nejsem tak zběhlý dělat si zálohu systému a hlavně nemám win7 takže opět někde stáhnout to je boj
budu rád za každou radu 

Přispějete na provoz fóra?