Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zamknutý počítač
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamknutý počítač
ahoj..viem že ste to tu riešili ale u mna je to kus iné....mám zamknutý komp vírusom typu polícia...jasné že treba zaplatit stovku ale máte tu popisi ako na to v nudzovom režime a tak...lenže mne sa nedá ani ten núdzový spustit...ako náhle ho chce spustit tak vyhodí obrazovku VYPINA SA a vypne sa...skúšal som preinštalovat win..ale cd mi nebere a cez flashku mi vypíše chybu...čakal som kým ubehne 48hod že čo sa stane a stalo sa..nič...ostala nula...po sklopení NB a znova otvorení sa časomiera znova spustila..raz na 6hod a potom viac...takže Vás chcem poprosit čo sa stým dá robit..prosím..dakujem za akúkolvek odpoved....
Re: Zamknutý počítač
Zdravim
Zkuste v prve rade tento postup http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=130783
Pokud nepujde, tak zkuste toto http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=132523

zatial dakujem..idem skusit
OK, vsak napiste jak jste dopadl 

velmi pekne dakujem....druhá možnost pomohla...prajem pekný zvyšok večera..