Zamknutý počítač
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zamknutý počítač
ahoj..viem že ste to tu riešili ale u mna je to kus iné....mám zamknutý komp vírusom typu polícia...jasné že treba zaplatit stovku ale máte tu popisi ako na to v nudzovom režime a tak...lenže mne sa nedá ani ten núdzový spustit...ako náhle ho chce spustit tak vyhodí obrazovku VYPINA SA a vypne sa...skúšal som preinštalovat win..ale cd mi nebere a cez flashku mi vypíše chybu...čakal som kým ubehne 48hod že čo sa stane a stalo sa..nič...ostala nula...po sklopení NB a znova otvorení sa časomiera znova spustila..raz na 6hod a potom viac...takže Vás chcem poprosit čo sa stým dá robit..prosím..dakujem za akúkolvek odpoved....
Re: Zamknutý počítač
Zdravim
Zkuste v prve rade tento postup http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=130783
Pokud nepujde, tak zkuste toto http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=132523
zatial dakujem..idem skusit
OK, vsak napiste jak jste dopadl 
velmi pekne dakujem....druhá možnost pomohla...prajem pekný zvyšok večera..

Přispějete na provoz fóra?