Počítač hlásí hrozbu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Počítač hlásí hrozbu
Nevím, jestli to tam mohu označit a dát odebrat vše, to si netroufám a hlavně nevím, jestli by to pomohlo. Když projedu PC TDSSKillerem, tak mi neukazuje žádnou hrozbu.
OK, no problemo, dojedte to tedy spoluvyosek napsal:Omlouvam se kolegovi za vstup - zadost uzivatelky
Preji uspesne doreseni
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
- Prejmenujte ComboFix na Uninstall
- Spustte jej
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky
Udělala jsem, jak jet napsal a někde se to kouslo, neustále jede program dokola, chvíli je tam obrazovka s ba kina up registry, pak zas combofix a neustále dokola. Píšu z iPadu, nepustí mě to na seznam.
Už mi to tady jede 20 minut neustále dokola, nevím co s tím. Nikam to nevede, určitě jsem to dělala správně.
PC na nic nereaguje, vytáhla jsem ze sítě, zopakovala podle návodu a stalo se to samé,teď už ale bohužel pc nezapnu, nenastartuje systém.
Pokud PC nechce naskocit tak restart, mackat F8 a zvolit Posledni znama funkcni konfigurace
To jsem všechno dělala, bývala bych potřebovala včera poradit, jak alespoň nějak normálně vypnout pc, nakonec jsem to musela vytáhnout ze sítě a už je to vyřešeno. Dnes jsem ho odvezla do servisu a tam mi řekli, ze odešel HDD. Takže problém s virem je, zda se, pro tentokrat vyřešen
. Takže díky a mějte se.
Nemate zac, hezky zbytek dne

Přispějete na provoz fóra?