Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Počítač hlásí hrozbu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Počítač hlásí hrozbu
Nevím, jestli to tam mohu označit a dát odebrat vše, to si netroufám a hlavně nevím, jestli by to pomohlo. Když projedu PC TDSSKillerem, tak mi neukazuje žádnou hrozbu.
OK, no problemo, dojedte to tedy spoluvyosek píše:Omlouvam se kolegovi za vstup - zadost uzivatelky

Preji uspesne doreseni

Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

- Prejmenujte ComboFix na Uninstall
- Spustte jej
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky

Udělala jsem, jak jet napsal a někde se to kouslo, neustále jede program dokola, chvíli je tam obrazovka s ba kina up registry, pak zas combofix a neustále dokola. Píšu z iPadu, nepustí mě to na seznam.
Už mi to tady jede 20 minut neustále dokola, nevím co s tím. Nikam to nevede, určitě jsem to dělala správně.
PC na nic nereaguje, vytáhla jsem ze sítě, zopakovala podle návodu a stalo se to samé,teď už ale bohužel pc nezapnu, nenastartuje systém.
Pokud PC nechce naskocit tak restart, mackat F8 a zvolit Posledni znama funkcni konfigurace
To jsem všechno dělala, bývala bych potřebovala včera poradit, jak alespoň nějak normálně vypnout pc, nakonec jsem to musela vytáhnout ze sítě a už je to vyřešeno. Dnes jsem ho odvezla do servisu a tam mi řekli, ze odešel HDD. Takže problém s virem je, zda se, pro tentokrat vyřešen
. Takže díky a mějte se.

Nemate zac, hezky zbytek dne