Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Disk Boot Failure

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
snaggy
Návštěvník
Návštěvník

Disk Boot Failure

#1 Příspěvek od snaggy »

Zdarec mám takový problém včera jsem rozebral počítač abych ho celý vyčistil od prachu a když vše zapojím a zapnu vyskočí mi hláška disk Boot failure,insert system disc and press enter zapojený mám vše jak bylo předtím zkoušel sem vyměnit i dráty ale ani v Biosu me disk nenajde jen Dvd mechaniku tak jsem zkusil vyndat baterii z biosu a hned jak sem jí nasadil a spustil počítač nezobrazí se už ani Bios.Opravdu nevím co s tím ale že by byla nějaká vada na desce nebo disku to nevypadá disk beží když zapnu počítač.deska Gigabyte MA78G-DS3H
disk Maxtor DiamondMax 21 STM3160815AS 160GB SATA3G děkuji všem za rady protože já nevím co s tím.

motji
VIP
VIP

Re: Disk Boot Failure

#2 Příspěvek od motji »

Zdravím :)
Pokud v Biosu disk nebyl viděn, zkuste vyměnit kabely. Zkuste zapojit disk do jiného pc, zda funguje :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět