Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Disk Boot Failure

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
snaggy
Návštěvník
Návštěvník

Disk Boot Failure

#1 Příspěvek od snaggy »

Zdarec mám takový problém včera jsem rozebral počítač abych ho celý vyčistil od prachu a když vše zapojím a zapnu vyskočí mi hláška disk Boot failure,insert system disc and press enter zapojený mám vše jak bylo předtím zkoušel sem vyměnit i dráty ale ani v Biosu me disk nenajde jen Dvd mechaniku tak jsem zkusil vyndat baterii z biosu a hned jak sem jí nasadil a spustil počítač nezobrazí se už ani Bios.Opravdu nevím co s tím ale že by byla nějaká vada na desce nebo disku to nevypadá disk beží když zapnu počítač.deska Gigabyte MA78G-DS3H
disk Maxtor DiamondMax 21 STM3160815AS 160GB SATA3G děkuji všem za rady protože já nevím co s tím.

motji
VIP
VIP

Re: Disk Boot Failure

#2 Příspěvek od motji »

Zdravím :)
Pokud v Biosu disk nebyl viděn, zkuste vyměnit kabely. Zkuste zapojit disk do jiného pc, zda funguje :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět