Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o preventivku

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Prosím o preventivku

#46 Příspěvek od valkyrie80 »

Tak tedy děkuji moc za pomoc!!! :thumbsup: a přeji hezký večer :)

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#47 Příspěvek od valkyrie80 »

Tak defragmentace se dokončila...To zvládl pc ani ne za hodinu :)

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#48 Příspěvek od valkyrie80 »

U toho D disku jsem dala Analyzovat a napsalo 0 souborů a 0 fragmentů...

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#49 Příspěvek od valkyrie80 »

A ten C disk jsem dala ještě raz Analyzovat,ještě to nějaké fragmenty našlo, tak jsem dala jen Defragmentovat označené...může být?? :)

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#50 Příspěvek od valkyrie80 »

Ale pak vyskočila hláška,že nějaké soubory nemůžou být defragmentovány...proč to tak je??

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#51 Příspěvek od valkyrie80 »

Zůstaly tam 2 fragment.soubory a 18 fragmentů celkem...16 jich je v System Volume Information a 2 v C:/User/Simona/AppData, je to soubor places.squite.val

Márty84
VIP
VIP

#52 Příspěvek od Márty84 »

valkyrie80 píše:Tak defragmentace se dokončila...To zvládl pc ani ne za hodinu :)
Sikovny pc, jako jeho majitelka :thumbsup:

valkyrie80 píše:U toho D disku jsem dala Analyzovat a napsalo 0 souborů a 0 fragmentů...
Parada, cili neni co resit :)

valkyrie80 píše:A ten C disk jsem dala ještě raz Analyzovat,ještě to nějaké fragmenty našlo, tak jsem dala jen Defragmentovat označené...může být?? :)
Muze byt. Ale ani to nemusi pomoct. System s nekterymi soubory nedovoli hybat, takze i kdyz se to Defraggleru nelibi, ma smulu :D Napriklad prave system volume information jsou systemove body obnovy. S tim program nehne, ani kdyby se po.... :lol:

Muzem tedy tema uzavrit? Nebo mate jeste nejaky dotaz? Jestli ano, sem s nim :wink:

A nemate vubec zac, rado se stalo! :)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#53 Příspěvek od valkyrie80 »

Tak pokud už není potřeba zkontrolovat RSIT log, tak to bude z mé strany asi vše :) Však za nějaký čásek se zase určitě ozvu, jste kabrňák!! :happy:

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#54 Příspěvek od valkyrie80 »

Jo, ještě mě napadnul jeden dotaz :) Jak mám na ploše třeba to MBAM, Defraggler a RSIT, tak to chce při spuštění povolení a např.ten CCleaner se otevře normálně (nemá u ikonky vpravo dole znak nějakého štítu).

Márty84
VIP
VIP

#55 Příspěvek od Márty84 »

Pokud je pc v pohode, neni dalsi log potreba. Vse, co jsem tam videl, bylo uspesne smazano :)

Budem se tesit na dalsi navstevu :wink:

To ne, kabrňák je kolega vyosek, ja jsem kaostravák :lol: Ale dekuji za pochvalu :worship:

valkyrie80 píše:Jo, ještě mě napadnul jeden dotaz :) Jak mám na ploše třeba to MBAM, Defraggler a RSIT, tak to chce při spuštění povolení a např.ten CCleaner se otevře normálně (nemá u ikonky vpravo dole znak nějakého štítu).
A otazka zni presne jak? :?: To je normalni stav.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#56 Příspěvek od valkyrie80 »

Aha, tak pokud je to tedy normální stav, tak je to v pořádku :) Krásný večer přeju :|

"Kaostravák" tak to je kousek tady od Nového Jičína :D

Márty84
VIP
VIP

#57 Příspěvek od Márty84 »

Ano, je to normalni. Mozna je to tak proto, ze CCleaner ve free verzi cisti jen v ramci jednoho uzivatelskeho uctu (toho, ve kterem je nainstalovany a spusteny). Kdezto ostatni jmenovane programy projizdeji komplet disk/y, nehlede na pocet vytvorenych uctu.

To jo, je to kousek. Parkrat jsem tam byl. Treba jsme se i videli, jen o tom nevime :D

Tak jo, myslim ze tema muzem uzavrit. Kdyby vas napadla jeste nejaka otazka, klidne napiste treba SZ, nebo mail.

Jinak se mejte krasne a treba zase nekdy :bye:

:closed:

Zamčeno