Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o preventivku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Re: Prosím o preventivku
Tak tedy děkuji moc za pomoc!!!
a přeji hezký večer 
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Tak defragmentace se dokončila...To zvládl pc ani ne za hodinu 
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

U toho D disku jsem dala Analyzovat a napsalo 0 souborů a 0 fragmentů...
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

A ten C disk jsem dala ještě raz Analyzovat,ještě to nějaké fragmenty našlo, tak jsem dala jen Defragmentovat označené...může být?? 
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Ale pak vyskočila hláška,že nějaké soubory nemůžou být defragmentovány...proč to tak je??
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Zůstaly tam 2 fragment.soubory a 18 fragmentů celkem...16 jich je v System Volume Information a 2 v C:/User/Simona/AppData, je to soubor places.squite.val
Sikovny pc, jako jeho majitelkavalkyrie80 píše:Tak defragmentace se dokončila...To zvládl pc ani ne za hodinu![]()
Parada, cili neni co resitvalkyrie80 píše:U toho D disku jsem dala Analyzovat a napsalo 0 souborů a 0 fragmentů...
Muze byt. Ale ani to nemusi pomoct. System s nekterymi soubory nedovoli hybat, takze i kdyz se to Defraggleru nelibi, ma smuluvalkyrie80 píše:A ten C disk jsem dala ještě raz Analyzovat,ještě to nějaké fragmenty našlo, tak jsem dala jen Defragmentovat označené...může být??![]()
Muzem tedy tema uzavrit? Nebo mate jeste nejaky dotaz? Jestli ano, sem s nim
A nemate vubec zac, rado se stalo!
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Tak pokud už není potřeba zkontrolovat RSIT log, tak to bude z mé strany asi vše
Však za nějaký čásek se zase určitě ozvu, jste kabrňák!! 
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Jo, ještě mě napadnul jeden dotaz
Jak mám na ploše třeba to MBAM, Defraggler a RSIT, tak to chce při spuštění povolení a např.ten CCleaner se otevře normálně (nemá u ikonky vpravo dole znak nějakého štítu).
Pokud je pc v pohode, neni dalsi log potreba. Vse, co jsem tam videl, bylo uspesne smazano 
Budem se tesit na dalsi navstevu
To ne, kabrňák je kolega vyosek, ja jsem kaostravák
Ale dekuji za pochvalu 
To je normalni stav.
Budem se tesit na dalsi navstevu
To ne, kabrňák je kolega vyosek, ja jsem kaostravák
A otazka zni presne jak?valkyrie80 píše:Jo, ještě mě napadnul jeden dotazJak mám na ploše třeba to MBAM, Defraggler a RSIT, tak to chce při spuštění povolení a např.ten CCleaner se otevře normálně (nemá u ikonky vpravo dole znak nějakého štítu).
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
-
valkyrie80
- Vzorný návštěvník

Aha, tak pokud je to tedy normální stav, tak je to v pořádku
Krásný večer přeju
"Kaostravák" tak to je kousek tady od Nového Jičína
"Kaostravák" tak to je kousek tady od Nového Jičína
Ano, je to normalni. Mozna je to tak proto, ze CCleaner ve free verzi cisti jen v ramci jednoho uzivatelskeho uctu (toho, ve kterem je nainstalovany a spusteny). Kdezto ostatni jmenovane programy projizdeji komplet disk/y, nehlede na pocet vytvorenych uctu.
To jo, je to kousek. Parkrat jsem tam byl. Treba jsme se i videli, jen o tom nevime
Tak jo, myslim ze tema muzem uzavrit. Kdyby vas napadla jeste nejaka otazka, klidne napiste treba SZ, nebo mail.
Jinak se mejte krasne a treba zase nekdy

To jo, je to kousek. Parkrat jsem tam byl. Treba jsme se i videli, jen o tom nevime
Tak jo, myslim ze tema muzem uzavrit. Kdyby vas napadla jeste nejaka otazka, klidne napiste treba SZ, nebo mail.
Jinak se mejte krasne a treba zase nekdy

Přispějete na provoz fóra?