Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Chladič na Pentium D 945

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Pepanecek5
Návštěvník
Návštěvník

Chladič na Pentium D 945

#1 Příspěvek od Pepanecek5 »

Dobrý den,
já vím že to na tohle fórum nepatří (není to o virech)

Postavil jsem si druhý počítač, a jsou v něm tyhle komponenty:
CPU:Intel Pentium D 945 SL9QQ 3,40GHz
MB:Asus P5LD2
RAM:Corsair XMS2 4x1GB
HDD:WD 250GB
PSU:Fortron Blue Storm II 550w
CASE: EuroCase
GPU: ASUS EN GSO 9600 384MB
Ventilátory:
Vepředu: AIREN FAN RedWings120
Na boku: THERMALTAKE A1907 Thunderblade 8cm RGB (zapojený do zdroje)
Vzadu: AIREN FAN RedWings80
Chladič na cpu: Arctic Cooling Freezer 7 (rev.2.0)
Windows 7 home premium 32bit

Trápí mě jeden problém, a ten je že po zapnutí pc má procesor asi 40°c a jde to až ke 60°c :evil:
Počítač je složen z použitých komponent jen procesor,ventilátory,skříň a chladič ty věci jsou úplně nové a jak počítač chvíli jede tak se teplota pohybuje už na 55°c - 60°c
Chtěl bych teda tyhle vyšší teploty u takového staršího CPU snížit protože mám ještě jeden počítač ve kterém je Intel Core 2 Extreme QX9650 3.00Ghz a mám ho ve skříni DELL PRECISION T3400 na kterém je chladič od DELLu se šesti trubkami a je podobný jako Frezer 7 (teploty 25°c - 58°c)

P.S na chladiči mi odešel originál ventilátor a mám tam Arctic-Cooling F9 PRO TC. ventilátor 92x34mm, 500-2000rpm, termoregulace
A uvažuji o koupi tohohle http://www.suntech.cz/produkt/130521-ar ... 3-939-754/
CHLADÍCÍ PASTU MÁM NANESENOU SPRÁVNĚ !!

PŘEDEM DÍKY ZA RADY

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Chladič na Pentium D 945

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Teplota procesoru 40 - 60°C je zcela v normálu. Pro procesory obecně by neměla teplota trvale překračovat 65°C (u NB 75°C)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Pepanecek5
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Pepanecek5 »

Dobrý den,
stejně mi to přijde divné že mám s takovým masivním chladičem takové vysoké teploty.
Přiložil jsem ještě fotky od prodejce a měl na tom cpu nasazený boxovaný chladič a měl nižší teploty než já
Procesor koupen na Aukru ale byl úplně nový prodejce ho netestoval
Nepojmenovaný 1.jpg
Nepojmenovaný 1.jpg (92.87 KiB) Zobrazeno 947 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste přepastovat stykovou plochu mezi CPU a chladičem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Pepanecek5
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Pepanecek5 »

Problém vyřešen koupením chladiče Arctic Cooling Freezer 13 :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Děkuji za informaci. :)

Varování:

Zamčeno