Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ram Hp ProBook 4525s

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johny!
Návštěvník
Návštěvník

Ram Hp ProBook 4525s

#1 Příspěvek od Johny! »

Dobrý deň.
Mám notebook hp ProBook4525s a potreboval by som doň 8gb ram chcem sa spýtať či by mi doň pasoval modul Kingston KVR1333D3S9/4G .
Za odpoveď ďakujem.
:)
Učím sa !! Žiadne hlúpe odpovede.
Ďakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Ram Hp ProBook 4525s

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Teoreticky ano. V praxi ale někdy bývá výměna RAMek v NB velká alchymie.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Johny!
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Johny! »

Ešte by som sa rád opýtal či sa dá vymeniť v notebooku procesor za lepší model nakoľko ten čo mám v tom notebooku je dosť nevýkonný na internete som zistil že je to socket S1 ale v podrobnejšom popise sa to rozdeľuje ešte na S1g2 alebo S1g1 alebo S1g3 alebo S1g4 podľa procesora ktorý tam je (AMD Turion II P560 Dual-Core 2.50Ghz) by to mal byť s1g4 . Ak by ste vedeli poradiť tak: Za aký výkonnejší procesor by sa dal vymeniť ten čo tam je ? S chladením problém nebude to už mám premyslené.
Ďakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Já se obávám, že AMD Turion II P560 Dual-Core se s vyšší frekvencí jádra, než 2,5GHz nevyrábí.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Johny!
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Johny! »

A vymeniť to napr. za AMD Phenom II Triple-Core Mobile N830 ? Je to trojjadro socket s1 s1g4. Nepasoval by ?
Ďakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Možná ano, ale musí to podporovat deska. Tak dalece tomu tak je, nevím, jak je to u tohoto konkrétního modelu. Na to byste musel navštívit něaké specializované fórum.

Varování:

Odpovědět