Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dobrý deň.
Mám notebook hp ProBook4525s a potreboval by som doň 8gb ram chcem sa spýtať či by mi doň pasoval modul Kingston KVR1333D3S9/4G .
Za odpoveď ďakujem.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Ešte by som sa rád opýtal či sa dá vymeniť v notebooku procesor za lepší model nakoľko ten čo mám v tom notebooku je dosť nevýkonný na internete som zistil že je to socket S1 ale v podrobnejšom popise sa to rozdeľuje ešte na S1g2 alebo S1g1 alebo S1g3 alebo S1g4 podľa procesora ktorý tam je (AMD Turion II P560 Dual-Core 2.50Ghz) by to mal byť s1g4 . Ak by ste vedeli poradiť tak: Za aký výkonnejší procesor by sa dal vymeniť ten čo tam je ? S chladením problém nebude to už mám premyslené.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Možná ano, ale musí to podporovat deska. Tak dalece tomu tak je, nevím, jak je to u tohoto konkrétního modelu. Na to byste musel navštívit něaké specializované fórum.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.