Mám problém se systémem a nevím jestli to způsobuje nějaký virus nebo třeba poškozený hardware...
Přejdu k věci.. nedávno se mi začal při hraní her "sekat" noťas.. vysvětlím, hraju třeba 10 min, pak mi to spadne a objeví se modrá obrazovka s chybou "VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys)" notebook se poté restartuje a jede dál.. tak sem zkusil otestovat grafiku před FurMark.. test byl v pohodě, grafika se vyšplhala od 40 stupňů k 80-ti a teď začel problém... grafika zničehonic začala nabírat vysokou teplotu, během asi 2 vteřin se grafika dostala z 80 na 88 stupňů a notebook se zase vypnul (modrá smrt) a chyba → "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED"... tak sem noťas vypnul a nechal sem ho a dneska asi před hodinou sem si zapnul L4D 2, hrál sem 10 min a zase mi to spadlo.. zapnul sem noťas, tam nabíhala úvodní obrazovka s nápisem Lenovo a najednou zase modrá obrazovka.. jenomže teď problikne tak rychle že si ani nestihnu přečíst tu chybu... notebook se zase restartuje a zase modrá obrazovka a takhle furt dokolečka dokola

Komponenty: Intel Core i5 3210M
Nvidia GTX 660m 2GB
RAM 8GB
Win 8.1