Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Modrá obrazovka při spouštění systému

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Márty666
Návštěvník
Návštěvník

Modrá obrazovka při spouštění systému

#1 Příspěvek od Márty666 »

Dobrý den
Mám problém se systémem a nevím jestli to způsobuje nějaký virus nebo třeba poškozený hardware...
Přejdu k věci.. nedávno se mi začal při hraní her "sekat" noťas.. vysvětlím, hraju třeba 10 min, pak mi to spadne a objeví se modrá obrazovka s chybou "VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys)" notebook se poté restartuje a jede dál.. tak sem zkusil otestovat grafiku před FurMark.. test byl v pohodě, grafika se vyšplhala od 40 stupňů k 80-ti a teď začel problém... grafika zničehonic začala nabírat vysokou teplotu, během asi 2 vteřin se grafika dostala z 80 na 88 stupňů a notebook se zase vypnul (modrá smrt) a chyba → "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED"... tak sem noťas vypnul a nechal sem ho a dneska asi před hodinou sem si zapnul L4D 2, hrál sem 10 min a zase mi to spadlo.. zapnul sem noťas, tam nabíhala úvodní obrazovka s nápisem Lenovo a najednou zase modrá obrazovka.. jenomže teď problikne tak rychle že si ani nestihnu přečíst tu chybu... notebook se zase restartuje a zase modrá obrazovka a takhle furt dokolečka dokola :roll: zkoušel sem se dostat do nouzového režimu tak celou dobu mačkám F8 nebo F8+shift ale nejde to.. už si s tim fakt newím rady.. poradíte někdo prosím? :( předem děkuju :)
Komponenty: Intel Core i5 3210M
Nvidia GTX 660m 2GB
RAM 8GB
Win 8.1

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Modrá obrazovka při spouštění systému

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Teplota GPU nad 80°C je již nebezpečná. NB bude třeba vyčistit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Márty666
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Márty666 »

a můžu to vyčištění nějak provést já nebo je k tomu zapotřebí nějaký servis?
a ještě jedna věc.. jak je na notebooku tlačítko "Novo" (Recovery) stisknul sem ho když byl notebook vypnutý a nabídlo mi to 4 možnosti.. Normal Startup
BIOS setup
Boot menu
System recovery
tak co mi radíte abych dál udělal? Mám systém rovnou přeinstalovat pomocí Recovery nebo se ještě pokusit o přeinstalaci ovladačů apod..?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pokud jste manuálně zručný a víte, jak na to, můžete si to provést sám. V opačném případě doporučuji servis. Z těch 4 možností:

Normal Startup - běžný start
BIOS setup - vstup do biosu
Boot menu - volba jednotky ke spuštění PC
System recovery - oprava systému

Vyberte si tu, kterou potřebujete.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět