Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
zpomaleny pocitac, ask atd.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: zpomaleny pocitac, ask atd.
A NOD zase zahlasil tohle (hlasi to kazdy den):
23.12.2013 11:57:25 Rezidentní ochrana soubor C:\System Volume Information\_restore{C60C66E9-E7E2-4677-86C5-A21BFF0987FB}\RP1251\A0220854.dll Win64/Toolbar.MyWebSearch.A potenciálně nechtěná aplikace vyléčen smazáním - uložen do karantény NT AUTHORITY\SYSTEM Tato skutečnost byla zjištěna při pokusu o přístup k souboru aplikací: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe.
23.12.2013 11:57:25 Rezidentní ochrana soubor C:\System Volume Information\_restore{C60C66E9-E7E2-4677-86C5-A21BFF0987FB}\RP1251\A0220854.dll Win64/Toolbar.MyWebSearch.A potenciálně nechtěná aplikace vyléčen smazáním - uložen do karantény NT AUTHORITY\SYSTEM Tato skutečnost byla zjištěna při pokusu o přístup k souboru aplikací: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe.
Tak obnova vypnuta a zase zapnuta, ten Catalyst necham byt.
Mam dovcu, prijela jsem zas po case k nasim a uzivam volna.
Ty si ale moc neodpocines, koukam. 

Mam dovcu, prijela jsem zas po case k nasim a uzivam volna.

Diky, snad se zadari.
No abych pravdu rekla, snazim se vzdycky jit na jistotu, abych tam pokud mozno musela stravit co nejmin casu. Ted jdu sice taky na jistotu, ale dneska mi to nejspis nepomuze.. 

Jdu pesky, nastesti to nemam daleko.
No ja jsem rada, ze uz jsem dorazila v patek. Chudak bracha jede dneska vecer autem z Prahy.

Tak to nakonec nebylo tak strasny.
Delam provozni ve studentskem klubu, zacala jsem tam pri skole a uz mi to nejak zustalo.
A ve volnych chvilich prekladam, to jsem totiz vystudovala.

Taky jsem si rikala.
No z anglictiny, klasika. Ale bavi me to. 
Zatim se zadny dalsi problemy nevyskytly. A nez nam to tipnou, tak radsi popreju krasne vanoce a stastny novy rok. A poradne si odpocin.

Zatim se zadny dalsi problemy nevyskytly. A nez nam to tipnou, tak radsi popreju krasne vanoce a stastny novy rok. A poradne si odpocin.

Bohuzel.
Ale jeste neni vsem zimnim dnum konec.
Trosku jsem cekala, ze aspon tady na Vysocine by mohlo neco napadnout.
No jako posledni mi zbyl tata, koupila jsem mu svetr, salu a rukavice. Jinak jsem zvedava na reakce na darky, letos jsem zvolila nektery trosku netradicni, tak uvidime.

No jako posledni mi zbyl tata, koupila jsem mu svetr, salu a rukavice. Jinak jsem zvedava na reakce na darky, letos jsem zvolila nektery trosku netradicni, tak uvidime.

To jo no, to se jim mc nepovedlo. Jestli to teda neni dobrej trik, jak je primet, aby se sami udali.