Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

zpomaleny pocitac, ask atd.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
kristi55
Návštěvník
Návštěvník

Re: zpomaleny pocitac, ask atd.

#16 Příspěvek od kristi55 »

A NOD zase zahlasil tohle (hlasi to kazdy den):

23.12.2013 11:57:25 Rezidentní ochrana soubor C:\System Volume Information\_restore{C60C66E9-E7E2-4677-86C5-A21BFF0987FB}\RP1251\A0220854.dll Win64/Toolbar.MyWebSearch.A potenciálně nechtěná aplikace vyléčen smazáním - uložen do karantény NT AUTHORITY\SYSTEM Tato skutečnost byla zjištěna při pokusu o přístup k souboru aplikací: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe.

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od kristi55 »

Tak obnova vypnuta a zase zapnuta, ten Catalyst necham byt. ;)

Mam dovcu, prijela jsem zas po case k nasim a uzivam volna. :) Ty si ale moc neodpocines, koukam. :)

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od kristi55 »

:) to by se mi taky nekdy hodilo. Darky uz mam skoro vsechny, za chvili se chystam sebevrazedne do posledniho obchodu, nechala jsem si to klasicky na posledni chvili, tak si to budu muset vytrpet. :D

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od kristi55 »

Diky, snad se zadari. :) No abych pravdu rekla, snazim se vzdycky jit na jistotu, abych tam pokud mozno musela stravit co nejmin casu. Ted jdu sice taky na jistotu, ale dneska mi to nejspis nepomuze.. :D

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od kristi55 »

Jdu pesky, nastesti to nemam daleko. :) No ja jsem rada, ze uz jsem dorazila v patek. Chudak bracha jede dneska vecer autem z Prahy.

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od kristi55 »

Tak to nakonec nebylo tak strasny. :) Delam provozni ve studentskem klubu, zacala jsem tam pri skole a uz mi to nejak zustalo. :) A ve volnych chvilich prekladam, to jsem totiz vystudovala.

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od kristi55 »

Taky jsem si rikala. :) No z anglictiny, klasika. Ale bavi me to. :)

Zatim se zadny dalsi problemy nevyskytly. A nez nam to tipnou, tak radsi popreju krasne vanoce a stastny novy rok. A poradne si odpocin. :)

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od kristi55 »

:D hezky. Kdyby napadlo, tak bych i sla na ty snehulaky, to by totiz taky nebyl spatnej relax. Ale o tom si muzem tak nechat zdat. :) Ani na hory to letos nevypada, ale treba se to jeste nejak vyvrbi. :)

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od kristi55 »

Bohuzel. :cry: Ale jeste neni vsem zimnim dnum konec. :) Trosku jsem cekala, ze aspon tady na Vysocine by mohlo neco napadnout.

No jako posledni mi zbyl tata, koupila jsem mu svetr, salu a rukavice. Jinak jsem zvedava na reakce na darky, letos jsem zvolila nektery trosku netradicni, tak uvidime. :)

kristi55
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od kristi55 »

To jo no, to se jim mc nepovedlo. Jestli to teda neni dobrej trik, jak je primet, aby se sami udali. :D

Odpovědět