Pokud budete potřebovat bližší informace prosím o to abyste se vyjádřili stručně a jasně krok za krokem co mám udělat.

Moderátor: Moderátoři
Ked ho nenajde, tak nijako.1) Jak odstraním Trojan.gen když mi je Avast! nenajde?
Ehm, bohužel škola je má licencované jen pro své notebooky, jenže jich nemá dostatek a proto si do školy nosím svůj. Navíc oni mají ještě Office 2000 kdežto já už mám 2010. Odkud víš že ty viry jsou z Officu? Vím o lidech kteří to tam také měly, ale použily na to Avast! a je to v klidu. Jenže Avast! mi nefunguje. Dále jsem slyšela že ty trojany jsou s autoKMS a ten když se hodí klasicky do koše a koš se vysype nic se neděje.cernohous13 píše:Program LibreOffice umí vytvořené soubory ukládat i ve formátu *.doc
Pokud vaše škola vyžaduje práci ve Wordu, měla by vám dát legální aktivační kód - zeptej se![]()
Tebou zmíněné nálezy jsou právě "bonusem" v tom cracku na Office
Velmi děkuji, jenže ve škole MUSÍME používat Word protože se v něm učíme pracovat, ostatní programy by mi asi neprošli.majjki píše:Ak možem vstupiť do diskusie odporučil by som vo vašom pripade napriklad aj program Kingsoft Office Suite Free
Vzhladom velmi podobny MS Office aj kompatibilita so subormi MS Office je slušna.
Aplikace podporují otevření, úpravu a uložení do formátů používaných v produktech Microsoft Office 97/2000/2003/2007/2010.
http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_ ... ice-suite/