Prosím o radu, při otevření Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška viz obrázek.. jde to nějak opravit?
děkuji za pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška
- Přílohy
-
- hlaška.jpg (25.02 KiB) Zobrazeno 826 x
Re: Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška
Zdravim
My jsme bezpecnostni forum, s temito problemy doporucuji se obratit na technickou podporu Microsoftu - jelikoz mate jejich produkt zakoupeny (predpokladam, ze nepouzivate nelegalni SW), tak je pro vas zdarma

aha děkuji
treba e to nasledkem nejakeho viru:(
treba e to nasledkem nejakeho viru:(
V prve rade zkuste Outlook preinstalovat\opravit z instalacniho media...
to jsem zkousel.. ono mi to začalo hlasiít tu chybu kdyz jsem onistaloval NOD antivirus:(

Nemate zac, pak pripadne prosim napiste zda a jak pomohli...