Prosím o radu, při otevření Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška viz obrázek.. jde to nějak opravit?
děkuji za pomoc
Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška
- Přílohy
-
- hlaška.jpg (25.02 KiB) Zobrazeno 945 x
Re: Microsoft Office Outlook 2007 mi vyskočí tato hláška
Zdravim
My jsme bezpecnostni forum, s temito problemy doporucuji se obratit na technickou podporu Microsoftu - jelikoz mate jejich produkt zakoupeny (predpokladam, ze nepouzivate nelegalni SW), tak je pro vas zdarma
aha děkuji
treba e to nasledkem nejakeho viru:(
treba e to nasledkem nejakeho viru:(
V prve rade zkuste Outlook preinstalovat\opravit z instalacniho media...
to jsem zkousel.. ono mi to začalo hlasiít tu chybu kdyz jsem onistaloval NOD antivirus:(
Nemate zac, pak pripadne prosim napiste zda a jak pomohli...

Přispějete na provoz fóra?