prozatím thx

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD - PC se sám od sebe restartuje
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BSOD - PC se sám od sebe restartuje
OK, zkusím CCleaner a mrknu na odlišnosti
a zase dám echo jak se to chová.
prozatím thx
prozatím thx
OK, dej vědět.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
přeji pekný den 
tak dneska opět
už fakt nevím, zkusil jsem všechny možné varianty. Na CD od výrobce jsem dokonce našel drivery pro Win 7 x64 ale ani to nepomohlo.
Jediné co mě snad trochu těší je, že si tentokráte BSOD zdá trochu jiná
přikládám file 
Btw: nemůže to nějak mršit antivir od Symantecu???
Tak prozatím opět děkuju
tak dneska opět
Jediné co mě snad trochu těší je, že si tentokráte BSOD zdá trochu jiná
Btw: nemůže to nějak mršit antivir od Symantecu???
Tak prozatím opět děkuju
- Přílohy
-
- 073113-18361-01.rar
- (20.31 KiB) Staženo 147 x
Ne ne, je to naprosto stejné, jako v předchozích případech. A nevidím tam nic, co by nasvědčovalo tomu, že je v tom zapojen jiný ovladač.
Prostě je zavolána služba NtDeviceIoControlFile, pomocí které proces pcdrsysinfodir předá řídící kód s parametry ovladači NUServer64.sys a ten v zápětí udělá chybu (zápis mimo rozsah paměťového bufferu).
Spíš bych podezříval ten proces pcdrsysinfodir, který může ovladači předat chybné parametry. Ten s tím nemusí počítat a nemá to nijak ošetřeno, čímž dojde k chybě. Může to být obyčejný uživatelský proces nebo služba.
Zkus ten pcdrsysinfodir najít a zjistit, co je to zač. (ve správci úloh nebo jeho image soubor na disku)
Prostě je zavolána služba NtDeviceIoControlFile, pomocí které proces pcdrsysinfodir předá řídící kód s parametry ovladači NUServer64.sys a ten v zápětí udělá chybu (zápis mimo rozsah paměťového bufferu).
Spíš bych podezříval ten proces pcdrsysinfodir, který může ovladači předat chybné parametry. Ten s tím nemusí počítat a nemá to nijak ošetřeno, čímž dojde k chybě. Může to být obyčejný uživatelský proces nebo služba.
Zkus ten pcdrsysinfodir najít a zjistit, co je to zač. (ve správci úloh nebo jeho image soubor na disku)
Přeji pěkný letní podvečer,
tak se zdá, že se problém podařilo vyřešit
nejspíš pomohlo znovu přeinstalovat ovladače chipsetu a byl tu první den bez restartu 
Nerad bych to zakřikl
než projde PC pořádným zátěžovým testem 
Nicméně prozatím děkuji za vytrvalou pomoc
tak se zdá, že se problém podařilo vyřešit
Nerad bych to zakřikl
Nicméně prozatím děkuji za vytrvalou pomoc
Budu rád, když to klapne. Nezdá se mi ale, že by to mohlo pomoci.
No uvidíme....
No uvidíme....
tak bohužel nepomohlo, pořád ta samá chyba
jdu napsat na support výrobce :/
Možná budou chtít i výpis paměti z doby havárie (dump)

Přispějete na provoz fóra?