Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

A je tu bluescreen...

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
MrFruty
Návštěvník
Návštěvník

A je tu bluescreen...

#1 Příspěvek od MrFruty »

Zdravím,
očekával jsem to,že pokud dám dohromady PC,že se to neobejde bez problémů,PC mi při startu (načítání Windowsu) hází bluescreen s technickou informací
Stop : 0X0000007e (0Xc0000005,0Xf151c756,0Xf7a3743c,0xF7A37128
Jedná se o sestavu

Základní deska Gigabyte GA-M55S-S3
Procesor AMD Athlon 64 3500+ AM
1 GB RAM DDR2
Procesor Fortron FSP350-60GLN - 350W
Grafická karta Nvidia GeForce 256 MB DDR3

Všechny ovladače jsem postahoval ve stavu nouze ze stránek samotného výrobce,nepomohlo to ....
Mockrát děkuji za pomoc

MrFruty
Návštěvník
Návštěvník

Re: A je tu bluescreen...

#2 Příspěvek od MrFruty »

Tak jsem si analyzoval minidump,zjistil jsem,že dělá problém ovladač od ATI,i když zde nic od ATI nemám,byl to ovladač ještě ze staré grafické,odinstaloval jsem jej a není po něm ani stopy,radoval jsem se že jsem to opravil,ale bluescreen je pořád zde,a v Minidumpu se nevytvořil žádný soubor :(
EDIT:Ovšem co absolutně nechápu je ta grafická karta,mám nejnovější ovladače ,ale třeba někdo jako dxdiag ani dokonce program na zobrazení grafických specifikací (VRAM,DirectX,Direct3D) a nebo je to tím,že jsem pořád jen v nouzovém režimu ?
Soubor vga.dll není digitálně podepsát,což znamená že nebyl testován v laboratořích Windows Hardware Quality Labs společnosti Microsoft.Pokuste se získat od výrobce zařízení ovladač,který byl certifikován laboratoří WHQL
Tak ale co to je?Píši tam,že je WHQL certified.
Systém používá obecný ovladač videa.Nainstalujte ovladač videa dodaný výrobce hardwaru
Naposledy upravil(a) Mc_Murphy dne 28 dub 2013 09:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Thread přesunut do správné sekce.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: A je tu bluescreen...

#3 Příspěvek od MiliNess »

Upni ten původní minidump. Pokud se vytvoří nový, tak ten také.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Zamčeno