Zdravím,
očekával jsem to,že pokud dám dohromady PC,že se to neobejde bez problémů,PC mi při startu (načítání Windowsu) hází bluescreen s technickou informací
Stop : 0X0000007e (0Xc0000005,0Xf151c756,0Xf7a3743c,0xF7A37128
Jedná se o sestavu
Základní deska Gigabyte GA-M55S-S3
Procesor AMD Athlon 64 3500+ AM
1 GB RAM DDR2
Procesor Fortron FSP350-60GLN - 350W
Grafická karta Nvidia GeForce 256 MB DDR3
Všechny ovladače jsem postahoval ve stavu nouze ze stránek samotného výrobce,nepomohlo to ....
Mockrát děkuji za pomoc
A je tu bluescreen...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: A je tu bluescreen...
Tak jsem si analyzoval minidump,zjistil jsem,že dělá problém ovladač od ATI,i když zde nic od ATI nemám,byl to ovladač ještě ze staré grafické,odinstaloval jsem jej a není po něm ani stopy,radoval jsem se že jsem to opravil,ale bluescreen je pořád zde,a v Minidumpu se nevytvořil žádný soubor 
EDIT:Ovšem co absolutně nechápu je ta grafická karta,mám nejnovější ovladače ,ale třeba někdo jako dxdiag ani dokonce program na zobrazení grafických specifikací (VRAM,DirectX,Direct3D) a nebo je to tím,že jsem pořád jen v nouzovém režimu ?
EDIT:Ovšem co absolutně nechápu je ta grafická karta,mám nejnovější ovladače ,ale třeba někdo jako dxdiag ani dokonce program na zobrazení grafických specifikací (VRAM,DirectX,Direct3D) a nebo je to tím,že jsem pořád jen v nouzovém režimu ?
Tak ale co to je?Píši tam,že je WHQL certified.Soubor vga.dll není digitálně podepsát,což znamená že nebyl testován v laboratořích Windows Hardware Quality Labs společnosti Microsoft.Pokuste se získat od výrobce zařízení ovladač,který byl certifikován laboratoří WHQL
Systém používá obecný ovladač videa.Nainstalujte ovladač videa dodaný výrobce hardwaru
Naposledy upravil(a) Mc_Murphy dne 28 Dub 2013 09:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Thread přesunut do správné sekce.
Důvod: Thread přesunut do správné sekce.
Re: A je tu bluescreen...
Upni ten původní minidump. Pokud se vytvoří nový, tak ten také.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Přispějete na provoz fóra?