Moderátor: Moderátoři
Márty84 píše:No, ten crack na windows tam asi nebude jen tak na ozdobu![]()
Asi vite co to znamena, ze? Pravidla fora hovori jasne
Delate jak kdybych za to mohl ja. Ja tam ten crack nedaval. Jste tady dost dlouho na to, abyste vedel, jak to tady chodi.ooo121 píše:takže jinými slovy za dobrotu na žebrotu - celou dobu ztrácím čas a mám z toho jen ostudu![]()
Jasne, odhalil jste mneooo121 píše:ano, pravidla hovoří jasně - na druhou stranu z vašich příspěvků bylo od počátku cítit, že se vám do toho moc nechce, takže jste hledal, až jste našel.
Tak toto není vyjádření "Vzorného návštěvníka" - už bys měl vědět jaká jsou pravidla a napadat zdejší dobrovolníky svými pocity je irelevantní.ooo121 píše: ano, pravidla hovoří jasně - na druhou stranu z vašich příspěvků bylo od počátku cítit, že se vám do toho moc nechce, takže jste hledal, až jste našel.
On ti tvůj rádce nenasazoval psí hlavu za nelegální OS, jen suše připomněl pravidla. A nediv se, že se ho tvoje reakce dotkla.ooo121 píše:Ahoj
jen na vysvětlenou k tématu, které bylo tak neslavně uzavřeno - notebook patří rodinnému příslušníkovi, jehož rodiče na tom nejsou finančně tak dobře, aby mu mohli pořídit vše, co si student přeje. Notebook si koupil sám, starší, vydělal si na něj z brigády. Je to mladý kluk a jako většina v jeho věku zvídavý a trochu svéhlavý. Evidentně mu už nezbylo na to, aby dokoupil legální systém, natož placený antivirák. Já jsem to netušil. Chtěl jsem mu pomoct s problémem, když si zaviroval (i přes moje rady ohledně antivirových programů) PC takovým způsobem, že mohl pracovat jen v nouzáku (vir "policie čr"). Odvirovaný komp si na jeden den odvezl, že si potřebuje stáhnout nějaká data do školy a dopadlo to naprosto stejným zavirováním. Asi mu to bylo trapné, tak se snažil virus odstranit sám bez předchozích zkušeností, použitím snad všech možných programů, o kterých se tady dočetl. To jsem taky nevěděl. Od prvního příspěvku jsem tady musel vysvětlovat a obhajovat se, že to není moje dílo - to je velký rozdíl od mých předchozích zkušeností z tohoto fóra. Ano, chápu zásady fóra a vím dobře, že to tady děláte ze své dobré vůle (a děláte to skvěle, o čemž jsem se za tu dobu už mnohokrát přesvědčil). Majitele tohoto stroje jsem náležitě ztepal a pravděpodobně už mi v nejbližší době svůj PC nepřinese, ani kdyby z něj viry lezly přes monitor ven. Naštvaný jsem hlavně na sebe, protože po 2 denní práci jsem si vysloužil jen ostudu. A to jsem chtěl udělat jen to, co vy tady děláte denně - pomoct. Pokud jsem se kohokoliv svým chováním dotkl, tímto se upřímně omlouvám.