Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

opět prosím o kontrolu - je to nějaké zpomalené

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Márty84
VIP
VIP

Re: opět prosím o kontrolu - je to nějaké zpomalené

#16 Příspěvek od Márty84 »

:???: Jak je to s legalitou systemu? :?:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

ooo121
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ooo121 »

štítek jsem nenašel :(

Márty84
VIP
VIP

#18 Příspěvek od Márty84 »

No, ten crack na windows tam asi nebude jen tak na ozdobu :arcisit:

Asi vite co to znamena, ze? Pravidla fora hovori jasne :42:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

ooo121
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ooo121 »

takže jinými slovy za dobrotu na žebrotu - celou dobu ztrácím čas a mám z toho jen ostudu :(

ooo121
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ooo121 »

Márty84 píše:No, ten crack na windows tam asi nebude jen tak na ozdobu :arcisit:

Asi vite co to znamena, ze? Pravidla fora hovori jasne :42:

ano, pravidla hovoří jasně - na druhou stranu z vašich příspěvků bylo od počátku cítit, že se vám do toho moc nechce, takže jste hledal, až jste našel.

Márty84
VIP
VIP

#21 Příspěvek od Márty84 »

ooo121 píše:takže jinými slovy za dobrotu na žebrotu - celou dobu ztrácím čas a mám z toho jen ostudu :(
Delate jak kdybych za to mohl ja. Ja tam ten crack nedaval. Jste tady dost dlouho na to, abyste vedel, jak to tady chodi.
ooo121 píše:ano, pravidla hovoří jasně - na druhou stranu z vašich příspěvků bylo od počátku cítit, že se vám do toho moc nechce, takže jste hledal, až jste našel.
Jasne, odhalil jste mne :roll: Chtel jsem napsat alespon par doporuceni, ktere by mohly stroj zrychlit, ale kdyz jste to tak hezky vycitil, nebudu vas zbytecne presvedcovat o opaku a tema rovnou uzaviram.

:closed:

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od cernohous13 »

ooo121 píše: ano, pravidla hovoří jasně - na druhou stranu z vašich příspěvků bylo od počátku cítit, že se vám do toho moc nechce, takže jste hledal, až jste našel.
Tak toto není vyjádření "Vzorného návštěvníka" - už bys měl vědět jaká jsou pravidla a napadat zdejší dobrovolníky svými pocity je irelevantní.
Věř tomu, že všichni zdejší se snaží pomáhat, ale řídíme se pravidly, která jsme pro udržení úrovně fóra přijali.
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od cernohous13 »

via PM
ooo121 píše:Ahoj
jen na vysvětlenou k tématu, které bylo tak neslavně uzavřeno - notebook patří rodinnému příslušníkovi, jehož rodiče na tom nejsou finančně tak dobře, aby mu mohli pořídit vše, co si student přeje. Notebook si koupil sám, starší, vydělal si na něj z brigády. Je to mladý kluk a jako většina v jeho věku zvídavý a trochu svéhlavý. Evidentně mu už nezbylo na to, aby dokoupil legální systém, natož placený antivirák. Já jsem to netušil. Chtěl jsem mu pomoct s problémem, když si zaviroval (i přes moje rady ohledně antivirových programů) PC takovým způsobem, že mohl pracovat jen v nouzáku (vir "policie čr"). Odvirovaný komp si na jeden den odvezl, že si potřebuje stáhnout nějaká data do školy a dopadlo to naprosto stejným zavirováním. Asi mu to bylo trapné, tak se snažil virus odstranit sám bez předchozích zkušeností, použitím snad všech možných programů, o kterých se tady dočetl. To jsem taky nevěděl. Od prvního příspěvku jsem tady musel vysvětlovat a obhajovat se, že to není moje dílo - to je velký rozdíl od mých předchozích zkušeností z tohoto fóra. Ano, chápu zásady fóra a vím dobře, že to tady děláte ze své dobré vůle (a děláte to skvěle, o čemž jsem se za tu dobu už mnohokrát přesvědčil). Majitele tohoto stroje jsem náležitě ztepal a pravděpodobně už mi v nejbližší době svůj PC nepřinese, ani kdyby z něj viry lezly přes monitor ven. Naštvaný jsem hlavně na sebe, protože po 2 denní práci jsem si vysloužil jen ostudu. A to jsem chtěl udělat jen to, co vy tady děláte denně - pomoct. Pokud jsem se kohokoliv svým chováním dotkl, tímto se upřímně omlouvám.
On ti tvůj rádce nenasazoval psí hlavu za nelegální OS, jen suše připomněl pravidla. A nediv se, že se ho tvoje reakce dotkla.
Kdyby se mu do toho moc nechtělo, tak to nedělá - nedostal ten případ za domácí úkol :wink:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Zamčeno