Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc, PC padá do "bezvědomí"
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Prosím o pomoc, PC padá do "bezvědomí"
Tak, už mám několik dní nastavený ten řadič do AHCI a problém před chvílí udělal opět modrou smrt. Přikládám ODKAZ na nový soubor MEMORY.DMP, verifier mám stále zapnutý, ale něco mi hodně zpomaluje PC, co několik minut se mi na cca 15 sekund zasekne PC - nevím zda to způsobuje verifier (ten způsobuje jistě pomalý start PC, to vím), ale předtím PC běžel alespon rychle. Mohu jej vypnout? Ovlivní to něco? Klidně ho nechám zapnutý, řekni co je zatím lepší?
Snad tam teď něco nového najdeš, když už mám i ten řadič nastaven.

Ten Verifier vypni.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Mám další problém. 1.1. jsem měl opět modrou smrt a z toho data mám i nový soubor Memory.dmp. Chtěl jsem udělat výpis z CrystalDiskInfo, jenže mě nešel spustit ani po stažení novější verze, ani přes otevírání jako správce. Napsalo mi to toto: "ShellExecuteEx failed; code 126. Uvedený modul nebyl nalezen." Poté jsem si o tom něco hledal na Internetu a chtěl jsem pomocí regeditu smazat registry crsytaldiskinfo, jenže ani regedit mi nejde spustit a opět mi to píše " C:\Windows\regedit.exe Uvedený modul nebyl nalezen."
Dále nic, co je třeba otevřít jako Správce, tak nejde. Rozkliknu např. chráněnou složku, zobrazí se okénko, dám ikonku pokračovat (se štítem Správce) a nic... nic se neotevře.
Co to je? nějaký vir? Spustil jsem rychlý test PC avastem a poté dám hloubkový, a uvidím jestli to něco nenajde. Restart PC nepomůže. A nevím proč ale nejde mi ani zkopírovat dmp soubor. Co mám udělat?
-----------------------------
Tak Rychlý test nenašel nic. Hloubkový test sice nenašel viry, ale zato mnoho desítek podezřelých souborů, ketré prý nemohl otestaovat. jedná se o 2 dekompresní bomby a mnoho desítek srchivů chráněných heslem. Asi 2 soubory jsem našel a smazal. Pak tam je něco něco ze staré složky se zálohou, kterou však nemůžu otevřít, jelikož je třeba potvrzení "pokračovat" od správce (neudělá to nic):
D:\ARNOŠTKONEČN-PC\Backup Set 2010-01-28 210859\Backup Files 2010-01-28 210859\Backup Files 4.zip|>C:\Users\Arnošt Konečný\AppData\Roaming\ICQ\Application.mdb
ale zbytek jsou umístění které jsem v PC nenašel, umístění neexistují asi :
1) D:\$Recycle.BIN\S-1-5-21-3033544449-2955340281-3866840709-1000\$RNZTCVN\Backup files 2008-04-19 192025\Backup files 2.zip|>C\Program Files\Codemasters\Colin McRae Rally2\FrontEnd\res1024.bfl|>{gzip}
2) zbytek lze vidět na přiložených screenech.
Začínám z toho počítače už pomalu šílet ...
Dále nic, co je třeba otevřít jako Správce, tak nejde. Rozkliknu např. chráněnou složku, zobrazí se okénko, dám ikonku pokračovat (se štítem Správce) a nic... nic se neotevře.
Co to je? nějaký vir? Spustil jsem rychlý test PC avastem a poté dám hloubkový, a uvidím jestli to něco nenajde. Restart PC nepomůže. A nevím proč ale nejde mi ani zkopírovat dmp soubor. Co mám udělat?
-----------------------------
Tak Rychlý test nenašel nic. Hloubkový test sice nenašel viry, ale zato mnoho desítek podezřelých souborů, ketré prý nemohl otestaovat. jedná se o 2 dekompresní bomby a mnoho desítek srchivů chráněných heslem. Asi 2 soubory jsem našel a smazal. Pak tam je něco něco ze staré složky se zálohou, kterou však nemůžu otevřít, jelikož je třeba potvrzení "pokračovat" od správce (neudělá to nic):
D:\ARNOŠTKONEČN-PC\Backup Set 2010-01-28 210859\Backup Files 2010-01-28 210859\Backup Files 4.zip|>C:\Users\Arnošt Konečný\AppData\Roaming\ICQ\Application.mdb
ale zbytek jsou umístění které jsem v PC nenašel, umístění neexistují asi :
1) D:\$Recycle.BIN\S-1-5-21-3033544449-2955340281-3866840709-1000\$RNZTCVN\Backup files 2008-04-19 192025\Backup files 2.zip|>C\Program Files\Codemasters\Colin McRae Rally2\FrontEnd\res1024.bfl|>{gzip}
2) zbytek lze vidět na přiložených screenech
Kód: Vybrat vše
ZDE
Začínám z toho počítače už pomalu šílet ...

Mám opravdu podezření na ten disk. Pošlu sem někoho z kolegů, ať se na to podívá.
To budu rád! Pokud kolegové něco najdou tak budu rádza každé info, jelikož teď už dokonce hláška o chybějícím modulu vyskakuje i při pokusu spustit Ccleaner, ve kterém ještě byla možnost obnovy systému z 25.12. kdy problém s ještě modulem ještě nebyl. Teď už nejde ani to
Mimochodem modrá smrt mi udělala opět cca před hodinou ...
A ještě něco: Ve složce z 11.10.2011 D:\675fe637c43146fc6eeefb411c9fda15 mám soubor "mrt.exe._" a aplikaci "mrtstub" obojí nejde spustit, píše to že nemám oprávnění. Někde na dikuzích jsem četl že to je něco od Microsoftu, ale budu radši, když mi řekneš co to je
Dále mám ještě druhou složku D:\9f7f62e519df0e11ab9f13e8caf6e117 -> ta je z dneška 4.1.2012 15:18 myslím že to bylo zrovna po BSOD a ta nejde otevřít - musím dát potvrzen správce a to, jak jsem již předešlý příspěvek psal, nelze, nereaguje to na moje portvrzení. Když dám u něčeho vlastnosti/zabezpečení, tak taky je třeba potvrzení správce a když ne tak pokud chci změnit zabezpečení tak to taky bez potvrzení nelze změnit ... Předtím jsem mazal v CCleaneru registry a tak aspoň přikládám výpis před opravením problémů.
Dík za trpělivost lidi
)

A ještě něco: Ve složce z 11.10.2011 D:\675fe637c43146fc6eeefb411c9fda15 mám soubor "mrt.exe._" a aplikaci "mrtstub" obojí nejde spustit, píše to že nemám oprávnění. Někde na dikuzích jsem četl že to je něco od Microsoftu, ale budu radši, když mi řekneš co to je

Dále mám ještě druhou složku D:\9f7f62e519df0e11ab9f13e8caf6e117 -> ta je z dneška 4.1.2012 15:18 myslím že to bylo zrovna po BSOD a ta nejde otevřít - musím dát potvrzen správce a to, jak jsem již předešlý příspěvek psal, nelze, nereaguje to na moje portvrzení. Když dám u něčeho vlastnosti/zabezpečení, tak taky je třeba potvrzení správce a když ne tak pokud chci změnit zabezpečení tak to taky bez potvrzení nelze změnit ... Předtím jsem mazal v CCleaneru registry a tak aspoň přikládám výpis před opravením problémů.
Dík za trpělivost lidi

- Přílohy
-
- Nová komprimovaná složka (metoda ZIP).zip
- (739 bajtů) Staženo 100 x
Dobrý den,
mrknu po virech, ale jak psal kolega, vypadá to spíš na disk...
V prvé řadě si zazálohujte všechny důležité osobní soubory, fotky a podobně.
Vložte logy ze Rsitu s názvem LOG.TXT a info.txt
mrknu po virech, ale jak psal kolega, vypadá to spíš na disk...

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Díky, dobře pokusím se to zvládnout, ale možná mi nepujde program spustit, a navíc - nikdy jsem RSIT nepoužíval, tak to možná budu muset trochu prokoumat -> kdyby mi to nešlo, tak sem ještě napíšu ... Jinak ještě popíšu novou dnešní chybu:
Dal jsem PC do spánku a za deset minut jsem klikl aby se PC probudil, jenže nic se nestalo, svítilo jen zelene tlačítko na bedně ale oranžov procesorové a ani myš a klávesnice ne. Tak jsem zkusil vyplnout a znovu zapnout natvrdo knoflíkem, ale nic pořád to stejné. Tak jsem vypnul zdroj, zapnul PC, zapnul zdroj a PC se orzběhlo, tentokrát svítily obě diody ale zase se to zaseklo - znovu jsem restartoval, poté se asi op 2 minutách objevila šipka a pak i plocha už najetého systému ... no pořád chyby přibývají namísto aby ubývaly ...
Dal jsem PC do spánku a za deset minut jsem klikl aby se PC probudil, jenže nic se nestalo, svítilo jen zelene tlačítko na bedně ale oranžov procesorové a ani myš a klávesnice ne. Tak jsem zkusil vyplnout a znovu zapnout natvrdo knoflíkem, ale nic pořád to stejné. Tak jsem vypnul zdroj, zapnul PC, zapnul zdroj a PC se orzběhlo, tentokrát svítily obě diody ale zase se to zaseklo - znovu jsem restartoval, poté se asi op 2 minutách objevila šipka a pak i plocha už najetého systému ... no pořád chyby přibývají namísto aby ubývaly ...
Ten program není nic těžkého, zkuste to.
S Milim jste o přeinstalaci systému mluvili?
S Milim jste o přeinstalaci systému mluvili?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Řekl bych, že to bude vada desky nebo toho disku. Asi bych vsadil na ten disk. Ještě se ti přehřívá nebo jsi s tím už něco provedl?
Chtělo by to zkusit jiný. Minimálně přeinstalovat Windows, jelikož nevíme, do jaké míry je systém poškozený.
Chtělo by to zkusit jiný. Minimálně přeinstalovat Windows, jelikož nevíme, do jaké míry je systém poškozený.
Zdravím, omlouvám se, ale měl jsem hodně studia a málo času. jak jsem předpokládal, tak RSIT jsem stáhl ale nejde to spustit ... Zatím větrák nemám ale známý mi slíbil pujčit jiný disk, tak bych mohl zkusit. Přeinstalovat systém mohu, ale jestě jsem to sám nedělal. krom toho že musím zpět nahrát zálohované data a všechno nainstalovat a potom pomocí windows update nainstalovat stovky aktualizací, je třeba po přeinstalaci ještě něco provést abych měl systém opět jako nyní? Lze někde stáhnout zdarma Avast nejnovější? A systém nainstaluji z instalačního CD jenom? Vlastně ani nevím jak na samotnou přeinstalaci 

A nemáš nějakého známého, kdo se v tom vyzná?
Dobře zkusím se zeptat svého známého, který mi předtím prováděl přeinstalaci, po které ovšem problémy neustaly. Nebo si najdu postup na internetu. Zkusím to ještě znovu přeinstalovat.
Poté už by v PC neměl být žádný vir a RSIT pak nemá cenu dělat že?
Myslíš že pokud budou problémy i po reinstalaci, je to harddiskem? Pomohlo by pak koupit nový? A prosímtě, ty bys mi mohl říci, jaký harddisk vybrat aby pasoval k mé základní desce?
Po reinstalaci pak možná bude opět možné získat minidump a memory.dmp soubory k prohlédnutí ...
Poté už by v PC neměl být žádný vir a RSIT pak nemá cenu dělat že?
Myslíš že pokud budou problémy i po reinstalaci, je to harddiskem? Pomohlo by pak koupit nový? A prosímtě, ty bys mi mohl říci, jaký harddisk vybrat aby pasoval k mé základní desce?
Po reinstalaci pak možná bude opět možné získat minidump a memory.dmp soubory k prohlédnutí ...
Pokud nepomohla reinstalace dříve, nepomůže ani nyní. Je to HW závada, nejspíše ta disková elektronika nebo vada základní desky.
Můžeš tam zkusit jakýkoli disk s rozhraním SATA (nyní tam máš SATA II disk).
Je možné, že za to může i to přehřívání disku, těžko říci.
Můžeš tam zkusit jakýkoli disk s rozhraním SATA (nyní tam máš SATA II disk).
Je možné, že za to může i to přehřívání disku, těžko říci.