Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Extrémně zpomalený počítač.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Extrémně zpomalený počítač.
Teď to zkouším znova spustit.. musím s tím něco udělat, dokud se nespustí víc jak 3600 procesů. Pokud to nestihnu, tak to spustím ještě jednou a vytvořim ten novej log.
-
- Návštěvník
Problém.. už se mi zezačátku nenačte ani správce úloh, takže nemůžu spustit explorer, takže prostě neudělam nic.
-
- Návštěvník
1) Ano vymazal
2) To nevím a jelikož se tam už nemůžu dostat, tak to ani nemůžu zjistit
3) Ano znám.
E) Pravděpodobně ne.
Samozřejmě pracuju v nouzovém režimu
2) To nevím a jelikož se tam už nemůžu dostat, tak to ani nemůžu zjistit
3) Ano znám.
E) Pravděpodobně ne.
Samozřejmě pracuju v nouzovém režimu
-
- Návštěvník
Teď jsem zmaten. Stáhnul jsem ComboFix a teď mám dělat co? Dát ho na flashku a přejmenovat ho na svchost přenést do druhého počítače a spustit? (Ačkoliv nevím jak..)
-
- Návštěvník
No on se ten správce úloh načte.. ale až tak po 10ti minutách a nenačte se celej.. jenom okraje 

-
- Návštěvník
Zkusit to můžu.
-
- Návštěvník
Stačí jenom dát to na flashku, přejmenovat na svchost a pak spustit přes správce úloh? Nic víc?
-
- Návštěvník
povedlo se mi to spustit.. už jsem jásal ale bohužel se to uprostřed extrahování seklo.. Zkusím to ještě jednou, ale myslím si že to prostě nemá dostatek času na extrahování..
-
- Návštěvník
Můj počítač se asi tak po 30s od startu zasekne a já nevím co stím. Už na to nemam nervy, tak kdyžtak zítra.
-
- Návštěvník
S tou reinstalací je taky problém.. počítač vyhazuje tisíce chybových hlášek většinou, když už je těch procesů moc. Stačí klikat na ok a ono jich to pár vypne.. Ale k věci.. i při instalaci mi vyskočí spousta chybových hlášek a instalace okamžitě neodpovídá.. Nevím jestli se to svinstvo takhle brání, ale vím že ta windows 7ička šla v pohodě nainstalovat na jiný Pc.
Naštěstí už nejsem tak nas**nej a tak jdu ještě jednou zkusit to s tím CFkem.
Naštěstí už nejsem tak nas**nej a tak jdu ještě jednou zkusit to s tím CFkem.
-
- Návštěvník
Na CDčku mám windows xp.. to bych mohl zkusit.
Edit: Rozjel jsem CF.. Už jsem u toho bodu kde vyskočí takový okno (Backing up registry to...)
Pořád mi tam dokola jezdí červená čára a nad ní software.
Edit: Rozjel jsem CF.. Už jsem u toho bodu kde vyskočí takový okno (Backing up registry to...)
Pořád mi tam dokola jezdí červená čára a nad ní software.
-
- Návštěvník
A ten rKill nebo jak se to jmenuje jsem spustil, ale jelikož to trvalo strašne dlouho tak jsem to vypnul, protože jsem nechtěl ztrácet čas.
-
- Návštěvník
Dneska ráno jsem přetaktovat procesor (z 1.86 na 2.60).. Třeba pak vydrží déle.
Edit : Nevím jestli to ještě něco dělá. Tabulka zmizela, ale CFko se zatím ještě nehlo (poslední dva řádky tam jsou output folder...)
Edit : Nevím jestli to ještě něco dělá. Tabulka zmizela, ale CFko se zatím ještě nehlo (poslední dva řádky tam jsou output folder...)
-
- Návštěvník
to už není možný.. seklo se to úplně. Jediný co šlo byla myš.. (S odezvou asi 10s)
-
- Návštěvník
Jsou tam msdcsc.exe (asi 500x těsně před zaseknutím.) cmd.exe (1000+ před zaseknutím) a conhost.exe (1000+ před zaseknutím)