Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Extrémně zpomalený počítač.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Extrémně zpomalený počítač.
Nevím co se stalo, ale jednoho krásného dne jsem si chtěl pustit Pc a všechno běželo fajn.. Pak se stala ale jedna dost podivná věc. Po ''Welcome obrazovce'' vyskočila černá s kurzorem uprostřed. Instinktivně jsem proto zmáčkl CTRL-SHIFT-ESC ale bohužel žádná reakce.. Několik minut jsem tam jenom seděl a koukal na kurzor a čekal v zázrak.. Asi po 10ti minutách se konečně objevil správce úloh a tam mě čekal šok. Zjistil jsem že se mi spustilo 3735 procesů (Většina conhost.exe a cmd.exe) Klikl jsem na ''New Task'' a spustil explorer.exe. Po 10 minutách se to úspěšně načetlo, kouknul jsem se kde se nachází ten conhost, bohužel se nachází tam kde má (C:\Windows\System32).. Na tom Pc se opravdu nedá nic dělat.. víc jak 1 složku a správce úloh neunese a proto píšu z druhého počítače..
Help plz.
Povedlo se mi to vrátit do stavu před měsícem, bohužel tam pořád je conhost.exe.. (Už ne cmd.exe)
Help plz.
Povedlo se mi to vrátit do stavu před měsícem, bohužel tam pořád je conhost.exe.. (Už ne cmd.exe)
Naposledy upravil(a) JustAnotherBronyGuy dne 22 pro 2012 17:55, celkem upraveno 3 x.
-
- Návštěvník
Re: Extrémně zpomalený počítač.
Zkoušel jsem jen klasický nouzový režim, protože jsem v tu dobu neměl zapojený internet.. teď už ho mám, ale před několika minutama mi to dalo možnost opravit počítač, tak to zkouším, jestli to pomůže.Naughty píše:Ahoj,
nouzovy rezim s podporou site jsi zkousel?
-
- Návštěvník
Snažím se vrátit Pc do stavu před 1 měsícem.. nevím jak dlouho to bude trvat. Pokud to nepomůže, ozvu se.Naughty píše:dle me sice nepomuze, ale zkusit muzes. Na nouzak sem se ptal zdali ti masm pracne vypisovat navod na kontrolu v rezimu offline nebo pohldlnejsi zpusob vytvor report z nejake detekcni utility, zatim mam minimum informaci.
-
- Návštěvník
Tak bohužel.. vypadalo to dost nadějně.. Pak se tam bohužel zase začal objevovat ten conhost.. snažil jsem se ho vypínat, ale čím víc těch procesů vypínám tím víc se jich objevuje..
-
- Návštěvník
Už se tam objevuje i cmd.exe.... OMG! Procesy rostou rychlost 10/sJustAnotherBronyGuy píše:Tak bohužel.. vypadalo to dost nadějně.. Pak se tam bohužel zase začal objevovat ten conhost.. snažil jsem se ho vypínat, ale čím víc těch procesů vypínám tím víc se jich objevuje..
-
- Návštěvník
bohužel to není možné.. internetový prohlížeč okamžitě po spuštění ohlásí, že neodpovídá.
-
- Návštěvník
bohužel vypalovačku mám jen právě v tom zavirovaném pc.. zkusím tu flashku..
Edit : Na flashce mám windows 7.. mám ho přeinstalovat a doufat že to zabere?
Edit : Na flashce mám windows 7.. mám ho přeinstalovat a doufat že to zabere?
-
- Návštěvník
Myslíš přeinstalovat nebo přenést ten program?
-
- Návštěvník
677003 znaků se sem nevejde a když to chci přidat jako přílohu, tak to píše že .txt není povolený. Co mám dělat?
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
Nezávidím ti to čtení..
-
- Návštěvník
po kliknutí na reboot se má počítač rebootnout nebo ne? Jelikož se u mě nic nestane..
-
- Návštěvník
Rebootnul jsem to manuálně, doufám že sem tím nic nezkazil.
-
- Návštěvník
Bohužel až teď jsem si všiml toho dodatku o tom conhost.exe a cmd.exe.. Tak to ještě zkusím, protože zatím nevidím žádnou změnu.
Edit: 1 změna.. teď se tu objevilo i několikrát msdcsc.exe (Už víc jak 100x)
Další edit : Už je to tak zahlcený těma procesama, že už nejsem schopen pracovat v tom programu.
Edit: 1 změna.. teď se tu objevilo i několikrát msdcsc.exe (Už víc jak 100x)
Další edit : Už je to tak zahlcený těma procesama, že už nejsem schopen pracovat v tom programu.
-
- Návštěvník
Myslím že ano.. bohužel už nevím a asi se to už nedovím.. nemůžu se tam už dostat.