Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu. Předem moc děkuji

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Prosím o kontrolu. Předem moc děkuji

#121 Příspěvek od takos »

Zdravím, už jsem tady zase. Mám pár dotazů :turned: Na disku C: jsem pod složkama našel tenhle bordel vis. na obrázku v příloze. Nevíte co to je? Kde se to tam vzalo? a jestli to můžu smazat? Je mi jasné že některé ty soubory jsou těžko identifikovatelné když je máte jenom na obrázku :?: , ale snad to nějak půjde. Zkopírovat to do přílohy nešlo :o Děkuji za ochotu. Jirka
Přílohy
Disk C.jpg
Disk C.jpg (22.97 KiB) Zobrazeno 975 x

vyosek
VIP
VIP

#122 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Jedine co poznaval je PhysicalMBR - pozustatek OTL, ostatni nikoli

:arrow: Doporucuji dat do raru, nekam si to hodit a pak smazat - kdyz bude chybet, tak obnovit
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#123 Příspěvek od takos »

Tak jsem udělal co jste mi napsal, a slávy žije :idea: základní funkce fungují. Takže díky.

Ještě bych měl jeden dotaz. Odinstaloval jsem DivX player, aspoň jsem si to myslel. Když něco v Pc nechci rozčiluje mě když tam potom najdu složky toho co jsem chtěl odinstalovat.

Nevíte o nějakém univerzálním programu, který toto řeší, nebo něco jak se toho všeho zbavím? Ten na tu aktualizaci co jste mi doporučil je super. Ještě jednou díky.

vyosek
VIP
VIP

#124 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Ja na odinstalaci pouzivam CCleaner pripadne Revo http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/

:arrow: Obcas se stane ze nejaky program po sobe zanecha slozku, ale samotny program jako takovy uz v PC neni

Jinak neni zac, je mi potesenim
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#125 Příspěvek od takos »

Dobrej den :| tak jsem použil ten Revo no a nemůžu se z toho ještě zpamatovat :happy: - PROSTE PERFEKTNÍ - to už jsem dlouho hledal. Samozřejmě jsem toho musel plně využít a dal jsem si PC trochu prozkoumat. Nevěřil jsem vlastním očím jaké pozůstatky z hříchů mládí jsem tam našel :shock: . Tak jsem se do toho pustil :lol: :x a za pár hodin bylo vymeteno :idea:
Na C: v programech jsem našel složky AGEIA TECHNOLOGIES a ACAPELA GROUP nevíte oč se jedná a zda to můžu také vymést? :D Na internetu jsem prakticky nic nenašel co by mi řeklo jestli se toho můžu zbavit. Díky moc za podporu :worship: Jirka

vyosek
VIP
VIP

#126 Příspěvek od vyosek »

:arrow: AGEIA TECHNOLOGIES ma neco spolecneho s grafickou kartou NVIDIA

:arrow: ACAPELA GROUP je neco s mixovanim zvuku

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#127 Příspěvek od takos »

Díky za informace, z vašeho pohledu je to možné odstranit? Samozřejmě nebudu chtít náhradu škody v případě že vaše odpověd bude ANO a ... :D Jen mě zajímá Váš názor. Samozřejmě je tu vždy možnost obnovení PC, aspoň doufám :wink: Díky Jirka

vyosek
VIP
VIP

#128 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Ja bych to zkusil odinstalovat, maximalne to budou nejake drivery a ty jdou stahnout z webu vyrobce

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#129 Příspěvek od takos »

tak to je fakt, jdu nato :| díky pak dám vědět jak to dopadlo :worship:

vyosek
VIP
VIP

#130 Příspěvek od vyosek »

enjoy and good luck :lol:

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#131 Příspěvek od takos »

Jedna věc mi vrtá hlavou :roll: vím že jste měl na stránce v tom popisu dole odkazy na různé aplikace ke stažení. Proč to tam už nemáte? Příkaz z hora :?: Zdálo se mi to šikovné, hlavně pro ty co si to neumí najít :wink:

vyosek
VIP
VIP

#132 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Myslite v podpisu jak jsem mel OTM, Avenger, gmer, CCleaner apod :???:

:arrow: Odstranil jsem je, jelikoz dam radeji primo odkaz az kdyz utilitu je treba pouzit - byly tam spise jen utility na odstranovani malware a s temi je treba stejne umet zachazet :)

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#133 Příspěvek od takos »

Jo, jo to je ono. Máte pravdu jsou mezi námi spousty šílenců :oops: co občas neví co přesně dělají, ale vy jste to ve mě zlomil. Díky :worship:

AGEIA TECHNOLOGIES - Odinstalováno a nepozoruji nějaké problémy :worship:

ACAPELA GROUP - toto jsem si nechal. Potom co mi Revo našel všechny související soubory, přišel jsem na to k čemu to patří. Je to zvuková sada k jednomu programu. :wink:

Našel jsem v PC "Bandwidth Mater" je to sken na rychlost internetu nebo tak něco. Je to součást Vist nebo jsem to tam musel nainstalovat a potom to můžu odinstalovat? Díky za konzultaci. Doufám že už nezasahuji nad rámec vaší pracovní náplně :turned: :oops:

vyosek
VIP
VIP

#134 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Bandwidth Mater nebude soucast samotnych win, nebal bych se uninstallu

:arrow: Jinak mi nikde nemame specifikovanou pracovni napl, takze kliiid :D :D

takos
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#135 Příspěvek od takos »

Zdravim, zatím vše v pořádku :lol:

v příloze pro Vás mám malý test PC padouchů, posílám i malou nápovědu

:arrow: http://www.file.net/process/msvcrt.exe.html

Co vy na to? :worship:
Přílohy
Bez názvu.jpg