Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu. Předem moc děkuji
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu. Předem moc děkuji
Zdravím, už jsem tady zase. Mám pár dotazů
Na disku C: jsem pod složkama našel tenhle bordel vis. na obrázku v příloze. Nevíte co to je? Kde se to tam vzalo? a jestli to můžu smazat? Je mi jasné že některé ty soubory jsou těžko identifikovatelné když je máte jenom na obrázku
, ale snad to nějak půjde. Zkopírovat to do přílohy nešlo
Děkuji za ochotu. Jirka
- Přílohy
-
- Disk C.jpg (22.97 KiB) Zobrazeno 1102 x
Tak jsem udělal co jste mi napsal, a slávy žije
základní funkce fungují. Takže díky.
Ještě bych měl jeden dotaz. Odinstaloval jsem DivX player, aspoň jsem si to myslel. Když něco v Pc nechci rozčiluje mě když tam potom najdu složky toho co jsem chtěl odinstalovat.
Nevíte o nějakém univerzálním programu, který toto řeší, nebo něco jak se toho všeho zbavím? Ten na tu aktualizaci co jste mi doporučil je super. Ještě jednou díky.
Ještě bych měl jeden dotaz. Odinstaloval jsem DivX player, aspoň jsem si to myslel. Když něco v Pc nechci rozčiluje mě když tam potom najdu složky toho co jsem chtěl odinstalovat.
Nevíte o nějakém univerzálním programu, který toto řeší, nebo něco jak se toho všeho zbavím? Ten na tu aktualizaci co jste mi doporučil je super. Ještě jednou díky.
Jinak neni zac, je mi potesenim
Dobrej den
tak jsem použil ten Revo no a nemůžu se z toho ještě zpamatovat
- PROSTE PERFEKTNÍ - to už jsem dlouho hledal. Samozřejmě jsem toho musel plně využít a dal jsem si PC trochu prozkoumat. Nevěřil jsem vlastním očím jaké pozůstatky z hříchů mládí jsem tam našel
. Tak jsem se do toho pustil
a za pár hodin bylo vymeteno 
Na C: v programech jsem našel složky AGEIA TECHNOLOGIES a ACAPELA GROUP nevíte oč se jedná a zda to můžu také vymést?
Na internetu jsem prakticky nic nenašel co by mi řeklo jestli se toho můžu zbavit. Díky moc za podporu
Jirka
Na C: v programech jsem našel složky AGEIA TECHNOLOGIES a ACAPELA GROUP nevíte oč se jedná a zda to můžu také vymést?
Díky za informace, z vašeho pohledu je to možné odstranit? Samozřejmě nebudu chtít náhradu škody v případě že vaše odpověd bude ANO a ...
Jen mě zajímá Váš názor. Samozřejmě je tu vždy možnost obnovení PC, aspoň doufám
Díky Jirka
tak to je fakt, jdu nato
díky pak dám vědět jak to dopadlo 
enjoy and good luck 
Jedna věc mi vrtá hlavou
vím že jste měl na stránce v tom popisu dole odkazy na různé aplikace ke stažení. Proč to tam už nemáte? Příkaz z hora
Zdálo se mi to šikovné, hlavně pro ty co si to neumí najít 
Jo, jo to je ono. Máte pravdu jsou mezi námi spousty šílenců
co občas neví co přesně dělají, ale vy jste to ve mě zlomil. Díky
AGEIA TECHNOLOGIES - Odinstalováno a nepozoruji nějaké problémy
ACAPELA GROUP - toto jsem si nechal. Potom co mi Revo našel všechny související soubory, přišel jsem na to k čemu to patří. Je to zvuková sada k jednomu programu.
Našel jsem v PC "Bandwidth Mater" je to sken na rychlost internetu nebo tak něco. Je to součást Vist nebo jsem to tam musel nainstalovat a potom to můžu odinstalovat? Díky za konzultaci. Doufám že už nezasahuji nad rámec vaší pracovní náplně

AGEIA TECHNOLOGIES - Odinstalováno a nepozoruji nějaké problémy
ACAPELA GROUP - toto jsem si nechal. Potom co mi Revo našel všechny související soubory, přišel jsem na to k čemu to patří. Je to zvuková sada k jednomu programu.
Našel jsem v PC "Bandwidth Mater" je to sken na rychlost internetu nebo tak něco. Je to součást Vist nebo jsem to tam musel nainstalovat a potom to můžu odinstalovat? Díky za konzultaci. Doufám že už nezasahuji nad rámec vaší pracovní náplně
Zdravim, zatím vše v pořádku
v příloze pro Vás mám malý test PC padouchů, posílám i malou nápovědu
http://www.file.net/process/msvcrt.exe.html
Co vy na to?
v příloze pro Vás mám malý test PC padouchů, posílám i malou nápovědu
Co vy na to?
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (80.37 KiB) Zobrazeno 1051 x

Přispějete na provoz fóra?