Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vir z webu, chytlo avg, ale....

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

Re: Vir z webu, chytlo avg, ale....

#16 Příspěvek od kristynkai7 »

Asi dělám něco špatně, zkoušela jsem to několikrát, dám start, spustit a napíšu ComboFix /Uninstall a dám OK a vyhodí to hlášku:

Systém Windows nemůže nalézt ComboFix. Přesvědčete se, zda je název zadán správně, a akci opakujte. Pro hledání souboru klepněte na tlačítko Start a pak na položku Hledat.

Jinak ComboFix je normálně na ploše

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od kristynkai7 »

Tak jsem to přejmenovala a spustila a při odinstalaci to vyhodilo
Theres a newer version of ComboFix available.
Would you like to update ComboFix?

a možnost Ano a Ne

Kterou mám vybrat, abych něco nezvorala

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od kristynkai7 »

Tak jsem zpět, omlouvám se že to tak dlouho trvalo, ale ComboFixu se zase nelíbilo avgčko tak jsem ho odinstalovala a zase pak instalovala, použila jsem i ten TCleaner.exe vypadá to že vše je smazáno, ještě jeden malý dotázek, mám něco dělat s tou konzolou ve win, nebo ji mám nechat (osobně mi tam nijak nevadí)

Ještě jednou ti moc moc děkuju za rady, pomoc a trpělivost se mnou :)

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od kristynkai7 »

Tak jsem spustila Tcleaner a dala r, pak se to restartovalo a po náběhu to spustilo ještě nějaké okno (asi odinstalovávání zbytků konzole), takže snad všechno

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od kristynkai7 »

Dobře

Tak ještě jednou moc moc děkuju za pomoc, za rady a za to, že jsi zkousnul, že mě musíš vést za ruku krok po kroku :D

Přeju hezký zbytek víkendu, klidnou noc (bez bouřek, tady u nás už to zase bouří)

Hezké sníky pac a pusu brou brou :turned:

PS:
ještě jednou moc děkuju za pomoc

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od kristynkai7 »

Děkuju, paaa

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj Naughty asi mě zakousneš :D , chtěla jsem být vzorná a nechat si po roce zkontrolovat log, zda je vše v pořádku, ale předtím jsem projížděla počítač avastem, superantispywarem a malwarebytem.....a malwarebytes něco našel, takže vzorná nebudu :cry: , přitom jsem nedávno vyměnila AVG za Avasta, ......

Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300
http://www.malwarebytes.org

Verze: v2013.09.07.01

Windows XP Service Pack 2 x86 NTFS
Internet Explorer 6.0.2900.2180
Tomáš :: DOMA [administrátor]

7.9.2013 7:34:20
MBAM-log-2013-09-07 (07-49-44).txt

Typ: Rychlá kontrola
Nastavení kontroly povoleno: Paměť | Po spuštění | Registr | Systémové soubory | Heuristická analýza Extra | Heuristická analýza Shuriken | PUP | PUM | P2P
Nastavení kontroly zakázáno:
Kontrolované objekty: 227643
Uplynulý čas: 9 minut, 58 sekund

Nalezené procesy v paměti: 0
(Žádné škodlivé položky nebyly zjištěny)

Nalezené moduly v paměti: 0

Nalezené klíče v registru: 2
HKCU\SOFTWARE\SWEETIM (PUP.Optional.SweetIM.A) -> Nebyla provedena žádná instrukce.
HKLM\SOFTWARE\SWEETIM (PUP.Optional.SweetIM.A) -> Nebyla provedena žádná instrukce.

Nalezené hodnoty v registru: 2
HKCU\Software\SweetIM|simapp_id (PUP.Optional.SweetIM.A) -> Data: {4F72E6C4-F6EE-11DD-9163-0019D15CF7FB} -> Nebyla provedena žádná instrukce.
HKLM\Software\SweetIM|simapp_id (PUP.Optional.SweetIM.A) -> Data: {4F72E6C4-F6EE-11DD-9163-0019D15CF7FB} -> Nebyla provedena žádná instrukce.

Nalezené datové položky v registru: 0

Nalezené složky: 0

Nalezené soubory: 0

(konec)

dočetla jsem se že to souvisí s tolbarem a změnami domovské stránky (hlavně u chrome - ale ten nepoužívám/nemám), ale s tím problém zatím nemám (v Opeře), tak nevím, snad budeš vědět ty....našla jsem jen toto:

http://malwaretips.com/blogs/pup-option ... -im-virus/
http://www.malwareremovalguides.info/pu ... val-guide/

Raději jsem nic nepodnikala, abych něco nezkazila a neztížila práci při hledání havěti.

PS: doufám že jsi si užil prázdniny

Edit: nevím zda jsem neměla založit raději nové téma, než to psát sem, snad jsem neporušila pravidla a avast právě začal hlásit nálezy rezidentního souborového štítu, ach jiu, založím nové téma v sekci, snad mi někdo neutrhne hlavu

Zamčeno