Dobře, pak dej vědět.SyncMaster píše:Skúsil som to a uvidím či nastanú zmeny

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Linksys
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Re: Linksys
Tak router bol predtým vedľa monitora PC a teraz som ho dal na monitor. 1 anténu som natočil o 45°. Zo začiatku internet vynechával a vypadával. No teraz ide všetko ako má. Určite ide lepšie ako predtým. Ešte môžem niečo zlepšiť?
-
- Návštěvník
Tak router je pri monitore PC, pri bedni PC a pri pevnej linke. Môže to byť jedna z príčin?
-
- Návštěvník
A v akej vzdialenosti by mali od seba byť? V jednej miestnosti môžu byť?
-
- Návštěvník
Kamoš mi poradil, aby som výkres obalil alobalom a zavesil ho na jednu anténu a natočil tak, aby alobal ukazoval tým smerom, kam chcem signál. Alobal vraj odráža vlny a tak ich odráža tam, kam potrebujem. Je to správny pokus?
Moja neuveriteľná rýchlosť internetu cez wifi:

Moja neuveriteľná rýchlosť internetu cez wifi:

Jestli je to s tím alobalem dobře nebo špatně ti neřeknu, protože jsem to nikdy takhle nezkoušel směrovat.
Jedinné co vím je, že signál přes něj neprojde, ale to už jsem zde psal.
Jedinné co vím je, že signál přes něj neprojde, ale to už jsem zde psal.
Zdravim..Jestli muzu tak bych se vmisil do tematu..tak za 1)pises tu o rychlosti-jakou rychlost nameris pres kabel a jakou pres wifi? 2)najdes pri scanu i jine bezdratove site?je mozne ze se muzou bezdratové site rusit.a za treti zkus si ping na router jakou budes mit odezvu.ja osobne mam router v rodinnem domku prakticky v druhem patre a signal mam i v prizemi bez problemu(sice slabsi ale mam).navic nataceni anteny se mi zas az tak moc neosvedcilo..vetsinou signal zustava vicemene stejny.