nemam duvod te provokovat a uz vubec ne se do Tebe navazet, proc bych to proboha delal???; pouze tvrdim, ze jsi napsal blbost, zkusime to jeste jednou:
Pavuk29 píše:Nesnaz sa ma presvedcit, ze beton je vacsia prekazka ako ocelove armatury.
to jsi sebral kde, ze se te o tom snazim presvedcit? uz v predchozim prispevku jsem psal, ze s tebou souhlasim v tom, ze kov je vetsi prekazka nez beton
blbost, na kterou jsem reagoval, byla nasledujici veta:
Pavuk29 píše:Beton to moc neovplyvnuje.
materialy, ktere signal moc neovlivnuji jsou napr. drevo, hlinik, obycejna omitka; vice signal rusi cihla, kamen, sklo, naopak materialy jako keramika, beton, kovy, zrcadla maji na ruseni signalu velky vliv --> z toho mi jaksi vyplyva, ze veta
"Beton to moc neovplyvnuje." neni pravda, co je na tom tezkeho pochopit?
Pavuk29 píše:Ja byvam v dome, kde je 70 cm nosna stena a za nou sedim - BTS je v priamom smere cez nu a mam signal ako vino. Mam mobilny net od O2.
priklad si uvedl proc? mobilni technologie (navic neuvadis jaka), funguje na jinych frekvencich, sirkach pasma, protokolech atd.
Pavuk29 píše:mas pocit, ze takto vyriesime problem?

vubec tim nevyresime problem, ale na foru bude o blud mene, slusne jsem na to upozornil (navic nejdrive formou SZ), stejne cekam od druhych, ze me opravi, kdyz budu kecat blbosti; bylo by fajn si nejdriv o problematice neco zjistit, nez se pustis do rozumovani; sorry, ale tezce varis z vody a jeste se to snazis obhajit
sudanec píše:Beton brani sireniu vln viac ako vzduch a menej ako ocel, na tom sa snad zhodneme..
souhlasim, tezko tohle zpochybnit