Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zatěžování paměti ram

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
stranghels
Návštěvník
Návštěvník

Zatěžování paměti ram

#1 Příspěvek od stranghels »

Dobrý den mě se hrozně zatěžuje ram jak zapnu počítac mám tam porad zaplněno 90% ram přitom mám 4GB paměti a nic sputěného nemám to samé procesor mam 4 jádrový intel core i5 3GHZ a je zaplněno 30% přitom nemám vůbec nic zapnutého je možné že tam mám nějaký vir který to zatěžuje ale avg mi nic nenašel pritom datäbázi mám aktualizovanou opravdu nevím co s tím je až do nedávna to bylo vše v porádku ale ted nevím co s tim je opravdu mě to štve celý počítač se mi kv§li tomu seká ve správci uloh přitom taková pamet vůbec u žádného procesu není je tam nějaký idle proses a zaplnuje 60% ale nejde vypnout možná mám zaplou nějakou funkci která to zaplnuje opravdu nevím do nedávna jka jsem zapl počítač bylo tam procesor 0% a ram 10% takže nevím co s tim je mohl by mi s tím prosím někdo poradit já tomu vůbec nerozumím děkuji za odpověd

stranghels
Návštěvník
Návštěvník

Re: Zatěžování paměti ram

#2 Příspěvek od stranghels »

zjistil jsem ze se mi pokazdy spousti program wpnetwk nevim co to je kdyz spustim nejakou aplikaci ktera potrebuje internet zase se mi to spusti i kdyz jsem to predtim ukoncil ma to 2.5 GB nevim co to je a nevim jak udelat aby se to nespoustelo

KubaKolacek
5. stupeň - BAN
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od KubaKolacek »

Omlouvám se za vstup.Nevím jestli je to dovoleno nebo ne ale každopádě chci poradit.

Zdravím!

Služba není potřebná k chodu systému!

K vyřazení služby napiš do vyhledávání ve Windows 7 - services.msc

V MMC vyberte “Windows Media Player Network Sharing Service”, klikněte pravým tlačítkem a vyberte “Stop” k zastavení.

Pokud se služba pouští opakovaně po startu vraťte se zpět do MMC a znovu vyberte “Windows Media Player Network Sharing Service”, klikněte na “Vlastnosti”. Najeďte na “Startup type” a vyberte “Disabled”.Tak pernamentně zastavíte službu.Nejste jediný s tímto problémem.

Celý návod zde v angličtině: http://www.mydigitallife.info/how-to-di ... -wmpnetwk/
Prohlížeč: Google Chrome
Antivir: Avast 7 Free Edition
Firewall: Comodo Free
-----------------------------------
3x zálohuj a 1x formátuj !
RSIT - MBAM - Servisní CD - OTM
-> PODPORA FÓRA <-

motji
VIP
VIP

#4 Příspěvek od motji »

Zdravím :)

A až to provedete, vložte log ze Rsitu http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět