Zatěžování paměti ram
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
stranghels
- Návštěvník

Zatěžování paměti ram
Dobrý den mě se hrozně zatěžuje ram jak zapnu počítac mám tam porad zaplněno 90% ram přitom mám 4GB paměti a nic sputěného nemám to samé procesor mam 4 jádrový intel core i5 3GHZ a je zaplněno 30% přitom nemám vůbec nic zapnutého je možné že tam mám nějaký vir který to zatěžuje ale avg mi nic nenašel pritom datäbázi mám aktualizovanou opravdu nevím co s tím je až do nedávna to bylo vše v porádku ale ted nevím co s tim je opravdu mě to štve celý počítač se mi kv§li tomu seká ve správci uloh přitom taková pamet vůbec u žádného procesu není je tam nějaký idle proses a zaplnuje 60% ale nejde vypnout možná mám zaplou nějakou funkci která to zaplnuje opravdu nevím do nedávna jka jsem zapl počítač bylo tam procesor 0% a ram 10% takže nevím co s tim je mohl by mi s tím prosím někdo poradit já tomu vůbec nerozumím děkuji za odpověd
-
stranghels
- Návštěvník

Re: Zatěžování paměti ram
zjistil jsem ze se mi pokazdy spousti program wpnetwk nevim co to je kdyz spustim nejakou aplikaci ktera potrebuje internet zase se mi to spusti i kdyz jsem to predtim ukoncil ma to 2.5 GB nevim co to je a nevim jak udelat aby se to nespoustelo
-
KubaKolacek
- 5. stupeň - BAN
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za vstup.Nevím jestli je to dovoleno nebo ne ale každopádě chci poradit.
Zdravím!
Služba není potřebná k chodu systému!
K vyřazení služby napiš do vyhledávání ve Windows 7 - services.msc
V MMC vyberte “Windows Media Player Network Sharing Service”, klikněte pravým tlačítkem a vyberte “Stop” k zastavení.
Pokud se služba pouští opakovaně po startu vraťte se zpět do MMC a znovu vyberte “Windows Media Player Network Sharing Service”, klikněte na “Vlastnosti”. Najeďte na “Startup type” a vyberte “Disabled”.Tak pernamentně zastavíte službu.Nejste jediný s tímto problémem.
Celý návod zde v angličtině: http://www.mydigitallife.info/how-to-di ... -wmpnetwk/
Zdravím!
Služba není potřebná k chodu systému!
K vyřazení služby napiš do vyhledávání ve Windows 7 - services.msc
V MMC vyberte “Windows Media Player Network Sharing Service”, klikněte pravým tlačítkem a vyberte “Stop” k zastavení.
Pokud se služba pouští opakovaně po startu vraťte se zpět do MMC a znovu vyberte “Windows Media Player Network Sharing Service”, klikněte na “Vlastnosti”. Najeďte na “Startup type” a vyberte “Disabled”.Tak pernamentně zastavíte službu.Nejste jediný s tímto problémem.
Celý návod zde v angličtině: http://www.mydigitallife.info/how-to-di ... -wmpnetwk/
Prohlížeč: Google Chrome
Antivir: Avast 7 Free Edition
Firewall: Comodo Free
-----------------------------------
3x zálohuj a 1x formátuj !
RSIT - MBAM - Servisní CD - OTM
-> PODPORA FÓRA <-
Prohlížeč: Google Chrome
Antivir: Avast 7 Free Edition
Firewall: Comodo Free
-----------------------------------
3x zálohuj a 1x formátuj !
RSIT - MBAM - Servisní CD - OTM
-> PODPORA FÓRA <-
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Přispějete na provoz fóra?