- Pujcila jsem si seasonic 600 w a pořad to dela, oba zdroje aj muj 500 W OCZ-Stream II jsou v pohode
- Zkus testovat a dej mi vědet jenom u teto hry jsou potze s přehrivanim jinde to bezi v pohode u ostatnich her maximalna teplota pri zatezi do 77-80
- Ozval se mi nejaky pan wagner na e-mail a sděluje mi, ze tyhle graficke karty jsou velice vykonne a odolne na vyssi teploty takze 91 v pohode, ale 97 a pres 100 je, uz zasadni rozdil, ikdyz by vydrzeli za 2 roky muzou odejit pryc
- Přetaktovala jsem teda jeste jednou jadro z 900 mhz na 720 mhz a shadery se automaticky přepnuli z 1800 na 1420 a navysila otacky vetraku hned na 100 %, ikdyz neni zatez, nemusim vubec nastavovat hodnoty taktu pamete pro grafiku ta muze nadale zustat na 1002 a puvodne jsem davala na 800 toto je profil 1 pro AVP a profil 2 je jako vychozi poloha zase takt 900 mhz, ram 1002 a shadery 1800.
- Klidne se nato koukni takze podle profilu 1 AVP jsem hrala asi 2 hodiny AVP-2010 na multiplayer a kazdou chvili sledovala teploty na gtx560 na oc-guru monitoru pohyb 77-85 obcas na chvili skoci na 88, ale hned to klesne
- Pan wagner mi piše, pokud by mělo dojit k poškozeni zdroje a grafiky, uz by se to stalo od začatku a pokud se nestalo nic je to v pohode
- Nemam nastavovat voltaz co je AUTO je v podstate jako bezpeci, system si to dela sam a ja mam zustat bez obav
- A omlouvam se ti za spatnu odpoved ohledem netaktovane MSI-freeze graficke karty tos nenabidnul ty, ale muj přitel fora CARMIFEX ja se spletla