Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Názor na youtube testy
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Názor na youtube testy
Aký máte názor na podobné testy? http://www.youtube.com/watch?v=uAX1QvlBpmY
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Názor na youtube testy
Zdravím 
Tak týpek si nainstaluje Antivir,najde databázy malware a kopíruje jak opička,ale to je nic moc test
ale tak uživtel si to otestuje na vlastní kůži 

Tak týpek si nainstaluje Antivir,najde databázy malware a kopíruje jak opička,ale to je nic moc test

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
Tak ako kto no
Pred pár rokmi som ani nevedel čo sú to vírusy
Vtedy som bol ešte poctivý užívateľ internetu a so žiadnymi som sa vtedy nestretával
Ale keď človek objaví rôzne programy, facebook, hry, patche a neviem čo všetko možné tak antivír alebo antimalware je veľmi dôležitý, aspoň pre mňa
Ale k týmto testom, akosi sa nemôžem stotožniť s nijakými testami.
Podla mňa je úplna špička Norton, ale keď si pozriem posledný test na AV comparatives, tak hrôza.
Mal som rád Kasperskeho, ale ten mi pripadá, že nejako teraz stagnuje a keď som ho mal nainštalovaný asi pred mesiacom, úplne mi rozhodil PC.

Podla mňa je úplna špička Norton, ale keď si pozriem posledný test na AV comparatives, tak hrôza.
Mal som rád Kasperskeho, ale ten mi pripadá, že nejako teraz stagnuje a keď som ho mal nainštalovaný asi pred mesiacom, úplne mi rozhodil PC.
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
S kasperskym souhlasím,též mi u dvou pc udělal neplechu..Norton je v pohodě,ale preferuji Avast,bohatě postačí a je zdarma
a nebo ESET 

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
S tým súhlasím.Ako free antivírus tiež preferujem avast
A jednoznačne doslova neznášam Pandu, tá sa mi ani jediný raz nenainštalovala korektne a vždy mi vyradila windows na niekoľko desiatok minút....dokým som ju neodstránil.Panda je horšia než väčšina vírusov 

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To delala nejaka Lama.TheDawides píše:Aký máte názor na podobné testy? http://www.youtube.com/watch?v=uAX1QvlBpmY
Sice pekne video o tom jak vypada dany av, ale zadna analyza prostredku, sys hooku, provazanosti souboru av, skrytych souboru pro rootkit scany, driveru, zadna ukazka analyzy systemu po infikaci nejakym neradem, proste uplne hov....
Je tam sice jisty naznak, "jakoze" ze kdyz nic nenajde v realnem rezimu MBAM, tak je jako
pc naprosto zarucene ciste, ale vetsine lidi dojde hned, ze to je ptakovina

Tohle muze udelat kazdy prumerny tynejdzr pri piti dzusu v prestavce mezi vyucovacimi hodinami,
na prdel jsem si z toho teda nesedl, a nevim co by to melo komu rici.
Nedosahuje to obsahove ani toho, cemu ja rikam zbezny pohled na ochranny softwware.

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net