Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Názor na youtube testy

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TheDawides
Návštěvník
Návštěvník

Názor na youtube testy

#1 Příspěvek od TheDawides »

Aký máte názor na podobné testy? http://www.youtube.com/watch?v=uAX1QvlBpmY

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Názor na youtube testy

#2 Příspěvek od chodnik74 »

Zdravím :welcome:
Tak týpek si nainstaluje Antivir,najde databázy malware a kopíruje jak opička,ale to je nic moc test :) ale tak uživtel si to otestuje na vlastní kůži :)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

TheDawides
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od TheDawides »

Tak ako kto no :) Pred pár rokmi som ani nevedel čo sú to vírusy :) Vtedy som bol ešte poctivý užívateľ internetu a so žiadnymi som sa vtedy nestretával :) Ale keď človek objaví rôzne programy, facebook, hry, patche a neviem čo všetko možné tak antivír alebo antimalware je veľmi dôležitý, aspoň pre mňa :) Ale k týmto testom, akosi sa nemôžem stotožniť s nijakými testami.
Podla mňa je úplna špička Norton, ale keď si pozriem posledný test na AV comparatives, tak hrôza.
Mal som rád Kasperskeho, ale ten mi pripadá, že nejako teraz stagnuje a keď som ho mal nainštalovaný asi pred mesiacom, úplne mi rozhodil PC.

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od chodnik74 »

S kasperskym souhlasím,též mi u dvou pc udělal neplechu..Norton je v pohodě,ale preferuji Avast,bohatě postačí a je zdarma :) a nebo ESET :)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

TheDawides
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od TheDawides »

S tým súhlasím.Ako free antivírus tiež preferujem avast :) A jednoznačne doslova neznášam Pandu, tá sa mi ani jediný raz nenainštalovala korektne a vždy mi vyradila windows na niekoľko desiatok minút....dokým som ju neodstránil.Panda je horšia než väčšina vírusov :D

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od james008 »

TheDawides píše:Aký máte názor na podobné testy? http://www.youtube.com/watch?v=uAX1QvlBpmY
To delala nejaka Lama.
Sice pekne video o tom jak vypada dany av, ale zadna analyza prostredku, sys hooku, provazanosti souboru av, skrytych souboru pro rootkit scany, driveru, zadna ukazka analyzy systemu po infikaci nejakym neradem, proste uplne hov....
Je tam sice jisty naznak, "jakoze" ze kdyz nic nenajde v realnem rezimu MBAM, tak je jako
pc naprosto zarucene ciste, ale vetsine lidi dojde hned, ze to je ptakovina :-D

Tohle muze udelat kazdy prumerny tynejdzr pri piti dzusu v prestavce mezi vyucovacimi hodinami,
na prdel jsem si z toho teda nesedl, a nevim co by to melo komu rici.

Nedosahuje to obsahove ani toho, cemu ja rikam zbezny pohled na ochranny softwware.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Odpovědět